Caroline Philipsen

Caroline Philipsen eetstoornis coach www.isa-power.nl
 

Caroline Philipsen 

Coach ISA Power
Praktijkruimte in Weert 

Verbinding, enthousiast, oprecht en doortastend

Ik ben een mensen mens en heb jarenlange ervaring vanuit de zorg. Mijn enthousiasme en oprechtheid maken dat mensen weten waar ik voor sta en wat ze aan mij hebben. Dit zijn woorden die bij mij passen maar vroeger was dit wel anders;Als hooggevoelig kind had ik het moeilijk; ik was verlegen, onzeker, voelde mij “anders” en ik had een laag zelfbeeld.

Alles wat niet goed aanvoelde zoals onrecht, oneerlijkheid, wantrouwen, geen openheid, “gooide”ik in mijn rugzak die in de loop van de jaren steeds zwaarder werd en die ik op een gegeven moment niet meer “dragen” kon. Doordat ik nooit heb gepuberd omdat daar de ruimte niet voor was en ik veel te lang naast de “lijn”van mijn ouders heb gelopen, barstte de “bom”op mijn 22e en was de boulimia daar. Van mijn 22e tot mijn 30e heb ik mijn boulimia geheim gehouden omdat ik mij hiervoor enorm schaamde.Therapie volgde;

Eerst individueel daarna groepstherapie. De herkenning van de groep was overweldigend en zo fijn! We hadden als lotgenoten aan “een half woord” genoeg om elkaar INTENS te kunnen begrijpen; dit gaf mij vertrouwen en het gevoel niet meer ALLEEN met mijn boulimia te zijn. In deze periode merkte ik ook dat ik niet bij mijn gevoel kon komen en daardoor geen verbinding kon maken met de ander. Door Psychosynthese plus de ondersteuning van Predictive Homeopathie heb ik mijn negatieve ervaringen durven voelen zodat ik ze kon gaan plaatsen waarna steeds meer ruimte in mij ontstond.

Dit is een grote ommekeer in mijn leven geweest. Ik leerde mezelf accepteren hoe IK ben, hoe IK voel, waar IK sta, met MIJN waarden en MIJN normen. Voor het eerst in mijn leven voelde ik de ruimte, ‘de space’ zoals ik het zelf altijd noem. Na dit gevecht wilde ik MIJN EIGEN keuze maken en dat is mensen gaan begeleiden die worstelen met een eetstoornis. Hoe mooi is het dat ik de ervaringen van mijn eigen strijd nu mag gaan gebruiken om jou te helpen in de strijd die jij nu voert. Dat jij de dingen waar jij mee worstelt zult herkennen in mijn verhaal. Dat ik jou kan laten zien dat genezen van een eetstoornis mogelijk is. De weg naar genezing is geen gemakkelijke weg maar zeker de moeite waard.

Draag het niet meer alleen, maar stel je open, maak verbinding om zo de ruimte in jezelf meer te kunnen gaan voelen. Maak stapsgewijs meer contact met jezelf zodat je je eetstoornis stilaan los kunt laten…..

Caroline’s Expertise

  • Anorexia/ Boulimia

  • Hooggevoeligheid

  • Burn out

  • Faalangst

  • Suïcidaliteit

Caroline’s Diploma’s

  • Celzouttherapie / gezichtsdiagnose

  • Tensor testtechniek

  • Bioresonantie therapie

  • Schoevers secretaresse Nederlands

  • Ondersteuning Klassieke Homeopathie                  

Zoek je een coach in de regio Weert? Plan dan een intake gesprek met mij in. 

 
 
Chat with us