Complimenten boek

Complimenten boek Isabelle Plasmeijer - www.isapower.nl

Veel mensen vinden het heel erg moeilijk om complimenten te ontvangen. Bovendien bagatelliseren we het compliment wat ons met liefde is gegeven. Dat is niet alleen destructief en niet liefdevol naar jezelf, maar je doet daarmee de ander ook tekort. In dit boekje leer je het compliment ontvangen als een groot cadeau wat nog uitgepakt moet worden.

Waarom dit boekje? 

Dit complimenten boekje is bedoeld om dichtbij je te houden. Wat dacht je van een plekje in je handtas of in je jaszak. Koester het! Dit is een waardevol anker voor jou. Dit wordt jouw verzameling van quotes, inspiratie en motivatie.
"Complimenten zijn net als cadeaus leuk om te geven en leuk om te krijgen." - Isabelle Plasmeijer

Je bent vrij!

In dit boekje zul je quotes, affirmaties en tips tegenkomen. Deze zijn bedoeld om je te inspireren en op weg te helpen. Je mag ook je eigen quote, affirmatie of variant bedenken.

Daag jezelf uit!

Mocht je een vraag tegenkomen in dit boekje, daag jezelf dan uit en beantwoord de vraag en stap in actie. Want zonder gevolg te geven aan de dingen die je leert zal er géén werkelijke succesvolle verandering optreden in jouw leven. 

Het complimenten boek kost € 12,95. Dit inclusief gratis verzending binnen Nederland. Eigen bijdrage van € 5,95,- voor verzendingen buiten Nederland. 

Voornaam/achternaam *
Voornaam/achternaam
Bijv: 1016PK- Amsterdam
Chat with us