Boek: Wat is jouw excuus? 

Voornaam + achternaam *
Voornaam + achternaam

Wat is jouw excuus? is Isabelle's derde boek gepubliceerd in 2018. In haar boek worden de meeste voorkomende overtuigingen besproken aan de hand van persoonlijke voorbeelden en verhalen van mensen, die in het boek (dapper) met naam en foto worden vermeldt. Zo deelt Judith waarom zij vasthield aan haar eetstoornis en de allerbeste eetstoornis patient wilde zijn. Charlotte verteld hoe het was om haar moeder te zien lijden aan kanker, Rivka deelt hoe het is om een zieke broer te hebben. Ieder deelt zijn eigen verhaal en de overtuigingen die daar uit voortkomen. De schrijver weet wel raad met deze overtuigingen en geeft tips en voorbeelden om deze om te draaien en eens en voor altijd te 'wissen' uit je brein. 

WIl JIJ afrekenen met jouw excuses?

Geen enkele overtuiging of excuus verdwijnt vanzelf uit onze gedachten. Het is eigenlijk altijd een gevecht, maar als je echt wilt genezen dan heb je geen andere keuze dan dit gevecht aan te gaan. En als je durft kun je dan gedachten gaan kiezen die jouw genezing en gezondheid ondersteunen.

Als jij geen plan trekt voor jezelf dan zullen anderen een plan trekken voor jou. Want wie zijn toekomst niet zelf bepaalt, krijgt hem toegewezen. Stap in zelfleiderschap voor het te laat is. Dit boek is voor iedereen die korte metten wilt maken met zijn "excuses", negatieve gedachte patronen en belemmerende overtuigingen.

Stop met uitstellen

We doen het allemaal. We bedenken excuses om dingen niet te hoeven doen, uit te stellen of weg te drukken zodat we het niet hoeven te voelen. Vluchten uit de werkelijkheid doen we allemaal weleens. Want wie wilt zich nu klote voelen? 

wil jij ook...

  • afrekenen met jouw excuses?

  • in actie komen voor het te laat is?

  • leven in absolute vrijheid?

Wil je het boek bestellen? 

Plaats jouw bestelling nu via het bestel formulier. Gratis verzending binnen Nederland. Eigen bijdrage van €5,95 voor verzendingen buiten Nederland.
 


wat is jouw excuus? Isabelle Plasmeijer -  www.isapower.nl
Chat with us