Wie geef/doneer jij een Recovery Box?

WAAROM IS DEZE BOX bijna GRATIS?

Het is doel om mensen met eetstoornissen het gevoel te geven dat ze niet alleen zijn. We zijn er voor hun! Veel jongens en meiden raken in een sociaal isolement en zitten soms zelfs thuis door hun ziekte. De inhoud van de doos is gratis, je betaald slechts voor de verzendingen en onkosten aan de doos en verpakking.

Wil jij iemand om wie je geeft, die een eetstoornis heeft, een gratis recovery box cadeau doen? Hoe leuk is het dat deze box vol cadeaus en gadgets bij jouw lieve vriendin, kind, of collega als verassing thuis bezorgd wordt! 
Ook kun je een Recovery Box doneren, dan zorgen wij dat deze terecht komt bij iemand die het echt kan gebruiken.

BEN JIJ SPONSOR?

Wil jij helpen? Jij kan deze recovery boxes helpen vullen met leuke inhoud. Denk aan mooie, inspirerende, heerlijke en lekkere dingen. We zijn op zoek naar food en non-food producten: creatief, hobby, knutsel,
beauty, home-interior, kleding, accessories, activiteit, cadeau bon
etc…..
Stuur Miriam een e-mail: recoverybox@isapower.nl


Wil jij een recovery box bestellen?

Voor wie bestel je deze Recovery Box? *
Wil je een doos weggeven aan iemand die je kent? Of wil je €15 doneren en dan versturen wij de box aan iemand die het nodig heeft.
Voornaam en achternaam van u/jou; de besteller *
Voornaam en achternaam van u/jou; de besteller
De inhoud van de box is uniek, maar je kan wel een thema kiezen.
Bijv: Lieve Anna, deze box heb jij echt 100% verdiend. Veel liefs van ons allemaal. Groetjes van Fam. Janssen
Dit veld overslaan als je €15 euro doneert
Dit veld overslaan als je €15 euro doneert
We proberen de inhoud aan te passen aan de leeftijd van de ontvanger. Als je het niet zeker weet schrijf dan een leeftijd die in de richting komt (of bijv. 25-30 jaar). Dit veld overslaan als je €15 euro doneert
Straatnaam + huisnummer (toevoeging)
Postcode + woonplaats
Ik betaal graag een bijdrage van 15 euro. *

Bestelling voorwaarden

Uw bestelling wordt in behandeling genomen door Miriam (recoverybox@isapower.nl)
Na uw bestelling ontvangt u een mail met de betalingsinformatie. U dient het bedrag van 15 euro binnen 3 dagen te voldoen. Na de bestelling kan de recovery box niet ingeruild worden of teruggestuurd worden. Als u zich bedenkt na de bestelling en het pakket (de recovery box) is al onderweg dan dient u alsnog de 15 euro onkosten te voldoen. We staan niet garant voor de kwaliteit van de inhoud van de box. De inhoud is tot stand door de gulle donatie van onze sponsoren. Elke doos is anders en uniek. Wij zijn onze sponsors dankbaar. 


Onze sponsoren

flashcards
Chat with us