OVER ONS...

ISA Power heeft haar reputatie te danken aan haar effectieve en inspirerende methodes. Klanten kunnen snel en op een laagdrempelige manier direct aan de slag! Inmiddels heeft ISA Power zowel nationaal als internationaal mensen (en diens omgeving) geholpen bij het overwinnen van zijn/haar eetstoornis. ISA Power bestaat uit een team van ervaringsdeskundige coaches die mensen helpen op het gebied van Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, Binge Eating Disorder, NOA (ook bekend als OSFED) en andere afgeleide eetstoornissen.

Het multi-disciplinaire team bestaat uit professionele coaches en therapeuten; NLP coaches, Life coaches, counselors, diëtisten, PMT therapeuten, EMDR (trauma)therapeuten, GGZ Agogen, creatieve - en drama therapeuten en hypnotherapeut. Alle coaches hebben hun eigen eetstoornis overwonnen en zijn het levende bewijs dat herstel mogelijk is. We zijn altijd op zoek naar power coaches die ons team willen komen versterken. 

Aanmelden

Voor een behandeling bij ISA Power heb je geen verwijzing nodig van jouw huisarts of specialist. Dus je kunt meteen een intake gesprek inplannen met een coach uit jouw regio. 

Isabelle Plasmeijer, Oprichter ISA Power

Isabelle Plasmeijer, Oprichter ISA Power

Filosofie

Ik heb een persoonlijke passie om mensen te helpen ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. Toen ik hersteld was van mijn eetstoornis heb ik mijn eerste boek geschreven.

In 2013 heb ik ISA Power opgericht en inmiddels bestaat ISA Power uit een team van zeer enthousiaste, professionele en ervaringsdeskundige coaches. Uniek aan ons is dat alle coaches ook ervaringsdeskundigen zijn en hun eigen eetstoornis overwonnen hebben. Ontmoet de andere coaches. 

Missie

Het is onze missie mensen te inspireren, stimuleren en activeren, zodat mensen in staat zijn hun eigen innerlijke krachten te ontketenen en gelukkiger, dankbaarder en trotser in het leven leren staan. Vanuit onze 20 locaties in Nederland zitten we altijd dichtbij jou in de buurt. 

Visie

Door het delen van kennis en het geven van inzichten tijdens personal coaching, events, trainingen en workshops begeleiden wij mensen naar een hogere niveau van bewustzijn, zingeving, energie, geluk en levensvreugde.

Klant beoordeling ⑨ 

Onze klanten zijn erg tevreden over onze coaching & trainingen. Daar zijn we natuurlijk super trots op, maar nog trotser zijn we op hen omdat ze hun eetstoornis ook overwinnen. Lees meer over de ervaringen van onze klanten en hoe zij onze manier van werken en hulp ervaren.

Werkwijze

Binnen onze werkwijze/behandelmethoden vind je o.a. cognitieve gedragstherapie (CGT), RET, mindfulness, Psycho Motorische Therapie (PMT), Eye movement desensitization and reprocessing (EMDR), Hypnose, Massages (Emotional Release Massages), systeemtherapie, dans/spelvorm, voeding en diëtetiek en groepstherapie(events) terug.  Ook Psycho-educatie is een belangrijk onderdeel van de werkwijze van ISA Power. ISA Power besteed erg veel aandacht aan het geven van voorlichting en informatie over eetstoornissen; van oorzaken tot aan de weg naar herstel, aan zowel de klant en diens (directe en indirecte) omgeving. Ook mensen met comorbiditeit zijn welkom bij ISA Power. 

Kunnen we iedereen helpen?

We staan voor iedereen klaar die onze hulp wilt, bereid is aan zichzelf te werken en zijn angsten wilt overwinnen. Toch kunnen we helaas niet iedereen met een eetstoornis helpen. Het kan zijn dat je op dit moment niet stabiel genoeg bent voor een ambulante behandeling. We zijn geen eetstoornis kliniek en bieden geen medische hulp.

Onze klanten zoeken hulp bij ons voor: 

  • eetstoornissen / depressie

  • angst / piekeren / paniek aanvallen / woede issues

  • trauma’s en post-traumatisch stress syndroom (PTSD)

  • dwang / obsessief compulsief disorder (OCD)

  • zelfbeschadiging / misbruik

Chat with us