Eetstoornis behandeling op maat gemaakt

De stap naar hulpverlening is moeilijk, dat weten de ervaringsdeskundigen coaches van ISA Power als geen ander. Ben je op zoek naar een goede eetstoornis behandeling? Ze zijn er volop, maar passen ze ook bij jou? We bieden zorg op maat. Heb je behoefte aan intensieve begeleiding of gewoon een paar gesprekken? Sta je al ingeschreven voor een eetstoornis behandeling of therapie, maar zijn er lange wachttijden en wil je hulp tijdens het wachten?

Ben jij klaar voor?

  • Vergroten van weerbaarheid en zelfvertrouwen

  • Angsten doorbreken en overwinnen

  • Belemmerende overtuigingen onderzoeken

  • Weer leren houden van je lichaam en van voeding

  • Leren betere keuzes maken op basis van innerlijke kracht

  • Werken aan betere (zelf)communicatie

Eetstoornis behandeling

Of je nu veel of weinig eet, of je nu net met je eetstoornis worstelt of al heel je leven, samen ga je ontdekken waarom jij je voelt, denkt en gedraagt zoals je doet. Heb geen angst, je hoeft niet alles in één keer te kunnen. De gesprekken zijn op basis van gelijkwaardigheid. Samen ga je werken aan herstel. Alles in vertrouwen en alles op jouw tempo. Je gaat je relatie met eten onderzoeken, angsten overwinnen en bouwen aan meer zelfvertrouwen. 

Op maat gemaakt

We werken altijd vanuit de klant. De coach gesprekken moeten aansluiten bij jouw behoeftes en wensen op dit moment. Gesprekken worden (indien nodig/wenselijk) afgewisseld met PMT, EMDR, Hypnose, creatieve therapie zoals paarden coaching, schilderen en andere activiteiten. We zetten alle in om tot het gewenste resultaat te komen. En dat is, dat jij jouw eetstoornis zal overwinnen.

Waar sta jij in je herstel? 

Speciaal voor mensen die zich op persoonlijk vlak meer willen ontwikkelen en wellicht al meerdere eetstoornis behandelingen achter de rug hebben is er (B)EAT IT NOW, dit is een unieke eetstoornis behandeling. 

Chat with us