NAZORG EETSTOORNISSEN - BOUNCE BACK©

Als je meerdere eetstoornis behandelingen achter de rug hebt en het gevoel hebt dat eten je leven nog steeds beheerst, dan is het Bounce Back© nazorg
traject iets voor jou. Terugval bij eetstoornissen komt regelmatig voor en is niets om je voor te schamen. Wellicht denk je dat het jou niet gaat lukken en heb jij je neergelegd bij het feit dat jouw eetstoornis bij je zal blijven. Dat hoeft niet! Of je nu terugval wil voorkomen of behoefte hebt aan goede nazorg, Bounce Back© is hét eetstoornis nazorg traject. Of je nu pas één of al zeven behandelingen achter de rug hebt. 

Wil jij ook...

 • Terugval voorkomen en je eetstoornis verslaan?

 • Werken aan een hogere emotionele intelligentie?

 • Jouw valkuilen en triggers leren (her)kennen?

 • Bouwen aan zelfvertrouwen/weerbaarheid?

 • Meer inzicht krijgen over wie jij bent als mens?

 • Werken aan betere (zelf)communicatie

Wat leer je van Bounce Back©?

Samen met jouw coach kijk je naar jouw huidige manier van denken en krijg je inzicht in jouw manier van reageren en handelen op situaties. Hoe heeft het zover kunnen komen? Welke patronen, overtuigingen en trauma's spelen een rol? En welke triggers vormen
een gevaar voor jou herstel? Door stil te staan ontdek je een nieuwe manier van omgaan met dagelijkse
zaken.Je krijgt helder wat je voelt, vindt en wilt.

Wij werken o.a met kernkwadrant, elementen vierhoek, familieopstelling. Je leert jouw competenties, kwaliteiten en valkuilen kennen. Je leert meer over jouw overtuigingen en levensthema’s.


Onze coaches zijn o.a bekwaam in EMDR, PMT, NLP, Hypnotherapie, Mindfulness, Voedingskunde, EFT, PMA en nog veel meer. De coach sessies bestaan uit veel meer dan alleen (cognitieve) gesprekken.

belangrijk! geen enkel traject bij ISA Power is hetzelfde. Wij maken altijd maatpakjes, omdat we geloven dat jij uniek bent en unieke behoeftes hebt. 


DE INTENTIE VAN JOUW EETSTOORNIS

Aan de hand van een inspirerend werkboek ga jij aan de slag; 
je maakt testen, opdrachten, visualisatie en meditatie oefeningen. Je verkrijgt inzicht in jouw levensfasen & levensloop en werkt
aan toekomstverwachtingen en toekomstperspectief.

DE start-kit van BOUNCE BACK© bevat:

 • Tien coach sessies van 60 minuten
  (flexibel in te plannen: Live of via Skype)

 • BOUNCE BACK© werkboek

 • Dagboek, schrijf- en tekenmaterialen

 • Boek “Wat is jouw excuus“ t.w.v. € 22,95,-

 • 1 jaar lang toegang tot het online systeem met inspirerende mind trainings: meditaties, visualisaties, videos en testen.

 • investering: € 999 incl btw.

Nazorg bij eetstoornissen BOUNCE BACK www.isapower.nl

Wat vinden anderen van BOUNCE BACK?

Marjan, 32 jaar
"De eerste stap naar hulpverlening is moeilijk én de tweede of derde stap, misschien nog moeilijker! Dit traject bij ISA Power zou niet mijn eerste behandeling worden, maar wel mijn laatste! Dat wist ik vanaf het eerste kennismakingsgesprek!"

Nellie, 46 jaar
“Ik dacht dat mijn eetstoornis altijd bij mij zou blijven als een kleine gemene sluipschutter die soms weer toesloeg. Tijdens het nazorg traject heb ik geleerd mijn vluchtroutes te leren kennen en mijn emoties beter te reguleren. Met trots kan ik zeggen dat ik er eindelijk na al die jaren vanaf ben. Ik ben zelfs niet meer bang om terug te vallen" 

Megg, 52 jaar
"Ik schaamde me heel erg. Ik was een volwassen vrouw met een eetstoornis. Die eetstoornis was al ruim 30 jaar bij mij. Ik wilde er vanaf, maar geloofde eigenlijk ook niet meer dat het mij zou gaan lukken. Door het inspirerende werkboek met de mooie oefeningen heb ik zoveel ontdekt over mezelf en mijn manier van omgaan met de dingen die mij zijn overkomen in mijn leven. Mijn coach van ISA Power durfde mij echt te confronteren, iets was geen enkele behandelaar ooit had gedaan. Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar ik heb mijn eetstoornis ook overwonnen. Dus schaam je niet en pak je eetprobleem aan."
 

Chat with us