WERKEN BIJ ISA POWER

ISA Power helpt mensen bij het overwinnen van hun eetstoornis. Door middel van coaching, events, voorlichting en trainingen helpen wij mensen met de eetstoornis Anorexia, Boulimia, Les, Bed, Nao, etc. Daarnaast worden er diverse activiteiten zoals voorlichtingslessen, workshops en lezingen gegeven.

We proberen zo dicht mogelijk bij onze klanten te zitten. Met inmiddels 19 praktijken in Nederland en België bieden we laagdrempelig hulp, zonder dat klanten aanlopen tegen enorme wachttijden. Jij wilt het team en ISA Power versterken en hebt veel in huis om mensen met een eetstoornis (en diens omgeving) te helpen genezen.

OVERIGE FUNCTIES:

Super vrijwilligers
✩ Super stagiaires

FUNCTIE OMSCHRIJVING POWER COACH:

In verband met onze groei en uitbreiding zijn wij op zoek naar ondernemende, enthousiaste en empathische coach collega’s die zich in willen zetten voor ISA Power en willen werken met de unieke programma's: (B)EAT IT© NOW, (B)EAT IT© 4 Kids en de Bounce Back© methode. 

JE HEBT:

❐ Een pro-actieve houding (je toont initiatief en wacht niet af)
❐ Goede communicatie vaardigheden (je kunt goed luisteren/meeveren/aanpassen)
❐ Een flexibele en oplossingsgerichte houding (problemen bestaan niet)
❐ Een groot uithoudingsvermogen (je hebt mentale kracht) 
❐ Een leergierige en flexibele attitude (rupsje nooit genoeg)
❐ Een creatieve, kleurrijke en fantasierijke mindset (je bent visueel ingesteld)
❐ Een positieve attitude “Als ik iets wil dan kan ik het” (alles is mogelijk) 

JIJ WOONT IN REGIO:

Op dit moment zijn we in Nederland op zoek naar een Coach in de regio Zwolle, Utrecht, Den Bosch, Groningen, Breda, Zeeland en Limburg. Ook het oosten van het land (in de buurt van Emmen, Almelo, Hengelo en Enschede) zoeken we super coaches. Tevens in de België zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde en inspirerende collega's: in de Nederlandstalige gebieden. 

JOUW FUNCTIE ALS ERVARINGSDESKUNDIGE COACH:

Als ervaringsdeskundige weet je hoe moeilijk het is om een eetstoornis te hebben. Je hebt je eetstoornis overwonnen en bent nu een voorbeeld en inspiratie voor anderen die nog niet zo ver zijn. Je gaat professioneel aan de slag volgens de ISA Power methode en hanteert regels, voorwaarden die door ISA Power zijn opgesteld. Binnen jouw praktijk werk je uitsluitend met de ISA Power methodiek.

Onderdeel zijn van ons team is leuk en inspirerend voor jezelf. Bovendien heb je collega's waar je altijd mee kan sparren. Dat maakt werken met ISA Power leuk. Je bent zelfstandige en toch werk je samen aan het zelfde doel. ISA Power Coaches krijgen coaching, volgen training en hebben 4 x per jaar intervisie. 

TRAINING / INWERK PERIODE:

Als wij ervan overtuigd zijn dat jij bij het Power team past dan volgt er een trainingsperiode; vijfdaagse training (een keer 3 dagen en nog een keer 2 dagen) zodat je zelfverzekerd aan de slag kan. Deze opleiding vergt een investering van €2500,00,- (excl. btw). Na deze opleiding mag je werken met de verschillende methodieken. Binnen jouw eigen praktijk werk je dan uitsluitend met deze methodieken en de opdrachten uit de Syllabus voor coaches van ISA Power. 

Tijdens je werkzaamheden ontvang je training en supervisie van de oprichter Isabelle Plasmeijer. Binnen de organisatie zijn er korte lijnen en wordt er eerlijk en oprecht gecommuniceerd. Elke dag werken we aan onze eigen persoonlijke ontwikkeling, om zowel onze eigen groei als die van onze cliënten te kunnen waarborgen.

WAT IS JOUW POWER?

  • Je hebt jouw eetstoornis tenminste 2jr. geleden overwonnen

  • Je hebt een Coach opleiding of Psychologie studie succesvol afgerond

  • Je hebt ten minste 2 jaar praktijk ervaring als coach, therapeut of psycholoog (je hebt een eigen aansprakelijkheidsverzekering afgesloten).

  • Je bent empathisch en hebt uitstekende luistervaardigheden: je hoort, voelt en ziet wat er niet wordt gezegd

  • Je bent goed op de hoogte en kunt andere vormen van coaching toepassen in de praktijk. Bijv: voice dialogue, TA, NLP, PMT, EFT, EMDR, CGT, Systeemwerk, Familieopstelling, Mindfulness etc...

  • Je bent zelfstandig ondernemer en je bent geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KVK)

  • Belgische ondernemers zijn geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

  • Je beschikt over een eigen praktijk ruimte (aan huis) of je hebt beschikking over een fijne ruimte waar je klanten warmtevol en in rust kan ontvangen.

INTERESSE?

Stuur een enthousiaste en uit het oog springende e-mail met daarin; 
1. CV en motivatiebrief (met foto's van jezelf);
2. Foto's van jouw praktijk (sfeerimpressie);
3. Verklaring omtrent gedrag (VOG); VOG aanvragen?
4. Kopie paspoort / legitimatiebewijs;

Een introductie video/filmpje
Een videootje wordt zeer op prijs gesteld. Zodra we jouw CV en motivatie brief binnen hebben krijg je binnen 1 week een reactie. Indien jouw profiel goed aansluit bij de visie en missie van ISA Power volgt er een kennismakingsgesprek, persoonlijkheidstest en rollenspellen, waaruit zal moeten blijken dat ISA Power jou geschikt acht als coach. Na het volgen van de tweedaagse training en de inwerkperiode mag je zelfstandig aan de slag als Coach en met de programma's van ISA Power!