E-book: Dé 10 Tips om je eetstoornis te verslaan

Het e-book staat vol met praktisch toepasbare tips en gaat je helpen op weg naar méér emotionele vrijheid en geluk. Het e-book is voor iedereen die méér zelfvertrouwen, geluk en vreugde wilt ervaren in zijn leven. 

Voor mensen met een eetstoornis of andere uitdaging in zijn/haar leven en die willen werken aan zichzelf en geïnspireerd en gemotiveerd willen worden.Lotte: 'Ik ben iemand die onzeker is. Nadat ik het e-book gelezen heb, ben ik gaan nadenken over bepaalde dingen zoals waarom ik me af en toe schaam voor mezelf, en wat vind ik belangrijk in het leven? En hoe belangrijk vind ik mezelf überhaupt?! In het e-book stonden een heleboel vragen waardoor ik me realiseerde dat ik mijzelf onbewust beoordeel. Dit was fijn. Het zijn 10 hele goeie tips waar ik echt iets aan had

GRATIS E-BOOK

Vul hier je naam in

Reacties van lezers: 'Dé 10 Tips om je eetstoornis te verslaan'

Dit gaat écht over de kern. Een heel inspirerend boek als je met je zelf aan de slag wilt en je emoties onder ogen wilt gaan zien. Wordt verliefd op jezelf! Isabelle Plasmeijer weet waarover ze praat. (Patricia Bos van Buro Puur)

Toen ik heb e-boek kreeg toe gestuurd heb ik het meteen gelezen. Super interessant! Ik herken me in héél véél dingen. (Brenda)

"Ik heb er echt heel veel aan gehad en ik kan niet wachten tot je andere boek uitkomt!" (Puck)

"Ik bespreek soms dingen met andere en dan voel ik me vaak niet begrepen. Nu voel ik me eindelijk begrepen. Daarnaast ik vind het fijn om te lezen dat Isabelle zo openhartig verteld over haar gevecht en haar eetstoornis, ik herken me in heel veel dingen. Dit geeft mij een goed gevoel en nu weet ik ook dat ik niet de enige ben. (Marjolein)

Het e-book heeft me aan het denken gezet en aan een aantal zaken ga ik zeker werken. Ik ben weer gemotiveerd! Bedankt voor de fijne tips!' (Sara)

Ik las dat de schrijver, Isabelle Plasmeijer, ook 23 jaar was toen dit begon. En ik altijd maar denken dat het op zo'n leeftijd bijna niet meer voorkomt. Vaak lees je dat een eetstoornis bij meiden zo rond hun 15e levensjaar begint. Het was fijn en openhartig geschreven! (Nicky)

Ik wil graag anders in het leven gaan staan. Dingen zoals mezelf en anderen complimenteren, samenwerken, open staan voor mijn 'problemen', erover praten met anderen en mezelf belangrijk gaan vindenHet e-book heeft me echt aan het denken gezet! Bedankt voor de fijne tips! (Linda)

Chat with us