WAT VINDEN ONZE KLANTEN?

testimonial Bianca www.isa-power.nl

Bianca, 35 jaar   
”Al tijden was ik op zoek naar een organisatie die mij van mijn eetstoornis kon afhelpen. Ik wist precies waar het aan lag. Ik vond mezelf minderwaardig en deed achterlijk met eten, waardoor mijn overgewicht bleef groeien en mijn eigenwaarde bleef slinken. Ik kon niet uit dat spiraal ontsnappen. Ik heb bij mijn coach Ellen het (B)EAT IT NOW en BOUNCE BACK nazorgtraject doorlopen en dit bleek precies te zijn wat ik nodig had. Ellen vertelde mij in de eerste sessies telkens weer dat ik het echt kon overwinnen. Ik geloofde er geen ene snars van. “Dat gold zeker voor anderen…. Maar dan wist ze zeker nog niet hoe hopeloos in was!” Maar dankzij de prachtige visie, oefeningen en inspiratie van Isabelle en de liefdevolle, eerlijke en betrokken coaching van Ellen sta ik nu aan het begin van de rest van mijn leven. Ik ga er wat van maken! Lees hier waarom Isa Power echt werkt.


www.isapower.nl overwin je eetstoornis met (B)EAT IT

Linda, 42 jaar   
"Na 25 jaar eetstoornis was ik er helemaal klaar mee!! Na een traject bij een kliniek had ik meer nodig, ik zocht iets anders! Ik kwam op de website van ISA power en was gelijk enthousiast. Ik stuurde een mail met wat ik zocht en binnen korte tijd had ik een intake gesprek met 1 van de coaches. Wat een verademing! Eindelijk iemand die mij ECHT begreep! Door de (B)EAT IT Personal Training heb ik geleerd om alle smoesjes over boord te gooien en het heft in eigen hand te nemen en mezelf en mijn gezondheid op de 1e plaats te zetten. Ik heb daarbij ook 2x de 1 daagse (B)EAT IT workshop gevolgd en 2 x deelgenomen aan het Once in a Lifetime Event. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik nu mijn eetstoornis eindelijk achter mij kan laten en vol vertrouwen kan genieten van het leven! Super bedankt alle lieve coaches, vrijwilligers en lotgenoten!" 


je eetstoornis kun je overwinnen www.isapower.nl

Sanne, 30 jaar  
"In mijn eetstoornis periode zei ik vaak "Ik wou dat ik een vlinder kon zijn." Het is ruim 2 jaar geleden dat ik het boek van Isabelle las en haar persoonlijk heb ontmoet. Ik kreeg gelijk een warm gevoel. Ze was hard tegen mijn eetstoornis. Dat voelde gek genoeg erg fijn. Ik kreeg een coach toegewezen van Isabelle. Voor de eerste keer hoefde ik niet zelf te vechten, want ik deed het samen met mijn coach Laura. Ik merkte ook gelijk een warmte van haar. Ik had contact via mail en Skype. Mijn coach heeft me geleerd om goed voor mezelf te zorgen. Van een negatief naar positief zelfbeeld. Ik moest ook vaak luid zeggen "IK GA HET DOEN", "IK KAN HET" Dit gaf me enorm veel kracht." 


Wil jij ook je eetstoornis overwinnen? kijk dan bij de personal coaching van www.isapower.nl

Jettie, 23 jaar   

"De vrije Jettie wil LEVEN - GENIETEN'. Iets wat mijn eetstoornis mij onmogelijk maakt. Ik leef met veel opgelegde regeltjes en kronkeltjes in mijn hoofd waardoor de schijnveiligheid mijn realiteit is geworden. Door de coach sessies en het 'Once in a life time event' werd ik geconfronteerd met de vrije Jettie die ZEKER in mij zit, maar die geen ruimte in neemt. Ik leer naar mezelf te kijken en ruimte te creëren voor hetgeen wat ik ECHT wil. Door de angst heen bijtend zie ik meer en meer de Jettie, die niet leeft met angst, maar LEEFT en GENIET! ISA Power geeft hoop, kracht en wijsheid om te worden wie je bent, en niet wie je denkt te moeten zijn." Lees mijn Blog


Je eetstoornis overwinnen doe je samen met www.isapower.nl

Camilia, 24 jaar  

"Als ik zo sterk ben om zo veel schaden aan mezelf te richten, ben ik dan ook sterk genoeg om mij los te breken van die kettingen zodat ik eindelijk weer door het leven heen kan vliegen?" Mijn eerste stap was om die sleutel van die ketting te vinden en gelukkig kwam mijn Coach Kim van ISA Power op mijn pad. Ik heb nooit zo veel gehad aan een behandeling en coaching zoals nu. ISA Power werkt vanuit eigen ervaring en door die liefde en passie voel ik mij enorm gesteund" 


Wij helpen jongens en mannen hun eetstoornis overwinnen www.isapower.nl

Rowan, 13 jaar

"Ik wist niet dat er zoveel lotgenoten waren en mensen die allemaal hetzelfde hadden als ik, totdat ik in contact kwam met ISA Power. Samen met mijn Coach Ad van het ISA Power team ben ik een coaching traject gestart. Mijn droom is om profvoetballer te worden. Sinds ik gecoacht wordt door Ad is de wil om mijn eetstoornis ook te overwinnen heel erg sterk gegroeid. Het gaat steeds beter met mij en ik voel met voor het eerst begrepen. Dit is wat ik nodig heb om beter te worden!


Je eetstoornis overwinnen doe je samen met www.isapower.nl

Kirsten, 42 jaar

"Na 25 jaar eetstoornis en een maagverkleining was ik klaar met dat vreetmonster in mij. Inmiddels ben ik 3 maanden onderweg in het (B)EAT IT programma en vele regeltjes bestaan al niet meer. De emoties zitten nog diep diep verstopt maar durven zich nu af en toe te laten zien. Mijn obsessieve en dwangmatige omgang met eten zwakt af en het eetmonster heb ik ontslagen. Ik heb hem en zijn regeltjes niet meer nodig om me 'veilig' te voelen of om pijn en verdriet te verdoven. Ik weet nu dat ikzelf de POWER heb en met behulp van ISA Power dit tot een goed einde ga brengen"


Ook jij kan je eetstoornis overwinnen www.isapower.nl

Maxime, 22 jaar 

"Ik geloofde niet dat je kon genezen van een eetstoornis, totdat ik Isabelle Plasmeijer van ISA Power leerde kennen. Nu ik de
(B)EAT IT training heb gevolgd weet ik wel beter. Je kunt je eetstoornis overwinnen! Zelfs na 12 jaar nog hulp van instanties en psychologen en artsen. Ik had de moed eigenlijk al opgegeven. Ik had nooit gedacht dat ik er binnen één jaar vanaf zou zijn! Nu zet ik mij in als vrijwilliger bij ISA Power en ben ik een voorbeeld dat het genezen mogelijk is"


www.isapower.nl - versla je eetstoornis onder begeleiding van een ervaringsdeskundige eetstoornis coach www.isapower.nl

Rosanne, 17 jaar  

"Mij werd verteld dat ik nooit 100% van een eetstoornis kon genezen, dus waarom zou ik dan vechten dacht ik bij mezelf?! Totdat ISA Power op mijn pad kwam. Mijn hele leven is in positieve zin verandert. Bij de eerste ontmoeting met mijn Coach voelde het gelijk heel goed. Ik begon aan mijn (B)EAT-IT training. Mijn coach gaf mij vertrouwen! Ik wist dat zij er alles aan zou doen om mij te helpen. Omdat ik wist dat zij ‘hetzelfde’ had meegemaakt nam ik sneller iets van haar aan, dacht ik serieus na over de dingen die ze zei en voelde ik me echt begrepen." 


www.isapower.nl - versla je eetstoornis samen en onder begeleiding van een ervaringsdeskundige en coach www.isabelleplasmeijer.com

Nienke,  35 jaar  

"Mijn coach stelde mij de vraag, "Wat heb jij nodig om beter te worden?", toen ik nog twijfelde welke vorm van hulpverlening passend bij mij zou zijn. Vervolgens vertelde ik mijn wensen en behoeftes hierin, waarop zij antwoordde "Ik ben bereid alles met jou in het werk te stellen om dit te verwezenlijken". Toen WIST ik dat zij degene was die mij verder kon helpen. Benieuwd wat ik verder van de begeleiding vond?"   Lees hier hier mijn volledige verhaal


Een eetstoornis overwinnen doe je samen met www.isapower.nl

Mette, 17 jaar

"Ik heb mijn eetstoornis overwonnen! Het (B)EAT IT Programma was voor mij waardevol op verschillende gebieden. Het ging niet alleen maar de hele tijd over je eetstoornis, maar vooral over de dingen achter mijn eetstoornis. Zoals je zelfbeeld, je eigenwaarde, je vertrouwen, je vrienden en familie en ga zo maar door. De coachsessies waren op en TOP. Mijn coach nam de tijd, ze luisterden, ze oordeelde niet en ze gaf goed advies. Daarbij was het ook nog eens heel gezellig. Ik heb geleerd dat ik trots mag zijn op wie ik ben, dat ik rust mag nemen en niet meer té perfectionistisch moet zijn."
 


Versla je eetstoornis met een ervaringsdeskundige & personal coach - www.isabelleplasmeijer.com

Nikki, 16 jaar  

"Tijdens de coach sessie met mijn coach spraken we over van alles! Van vriendinnenklets tot serieuze onderwerpen zoals voeding en gezondheid. Het fijnste aan de gesprekken met mijn coach was dat ik met iemand kon praten die me begreep. Ik heb geleerd om anders naar mezelf te kijken en middels het
(B)EAT IT programma mijn gedachtes tegenover elkaar te zetten. Het allerfijnste vond ik het gevoel dat iemand me begreep en me ook echt kon helpen." 


Moeder Monique  - "Na een lange zoektocht naar passende hulp voor mijn dochter, wist ik na de eerste kennismaking met Isabelle Plasmeijer van ISA Power dat het goed zou komen. De blik in de ogen van mijn dochter vertelde me genoeg. Ook zag ik ook bij haar de geruststelling dat ze met de hulp van Isabelle de eetstoornis zou gaan verslaan. Eindelijk een bondgenoot in de eenzame strijd tegen de eetstoornis. Zowel voor mijn dochter als voor mij. Dankzij de speciale training die mijn dochter volgde - (B)EAT IT - heb ik geen nacht meer wakker gelegen met de vrees dat mijn dochter er aan onderdoor zou gaan. De beste tip van Isabelle was dat mijn dochter haar leven weer terug moest pakken. Dankzij (B)EAT IT is mijn dochter alsnog van 4 vwo naar 5 vwo overgegaan, ondanks dat ze bijna 5 maanden school gemist had." 

Silvia, 18 jaar  "Hier vond ik begrip, betrokkenheid, een luisterend oor, veiligheid en heel veel openheid en kwetsbaarheid, ook mijn coach stelde zich kwetsbaar op en dat had ik nog nooit mee gemaakt. Ik heb leren eigen keuzes maken en ik had het gevoel dat mijn coach van ISA Power naast mij stond en niet boven mij. Voor het eerst voelde ik mij geen patiënt meer. Dat was zo bevrijdend! 


Meer weten over de coachtrajecten van ISA Power kijk op www.isapower.nl

Tessa, 16 jaar  

"
Mijn Coach Isabelle heeft mij geholpen met een luisterend oor, goede adviezen en vooral haar lieve woorden. Ze zit vol met ervaringen die mij het meest geholpen hebben. Zij kan tegen je zeggen "Ik weet hoe je je voelt, ik heb precies hetzelfde meegemaakt". Voor mij voelde het gelijk vertrouwd. Ze heeft mij geïnspireerd met haar krachtige verhaal en daarbij is het ook nog eens een schat van een mens!!!"


Meer weten over de coachtrajecten van ISA Power kijk op www.isapower.nl

Patrick, 18 jaar

"
Ik was niet de makkelijkste prater, maar mijn coach drong tot mij door. Door haar ben ik veel positiever gaan denken. Ik ben anders tegen blowen aan gaan kijken en ben er zelfs mee gestopt! Ik heb sommige dingen leren accepteren zoals ze zijn. Ze geeft de beste adviezen en zal altijd naar je luisteren, wat je ook maar te vertellen hebt. Zulke mensen zouden er meer moeten zijn! Wie heeft er tegenwoordig nog de wil én de moed om andere mensen zo actief te helpen? Ik heb heel veel respect voor de mensen van ISA Power, die altijd voor mij klaar stonden!"


Nellie, 46 jaar  “Ik dacht dat mijn eetstoornis altijd bij mij zou blijven als een kleine gemene sluipschutter die soms weer toesloeg. Ik heb geleerd mijn vluchtroutes te leren kennen en mijn emoties beter te reguleren. Met trots kan ik zeggen dat ik er eindelijk vanaf ben. Ik ben zelfs niet meer bang om terug te vallen!" Benieuwd naar het nazorgtraject?

Jessy, 22 jaar  "Ik heb echt een hele goede coach, een ware inspiratiebron die veel positiviteit en kracht uitstraalt. Na een gesprek met haar voel ik me altijd een stukje beter. Ze is begripvol en ik kan alles tegen haar zeggen, ook de dingen waar ik niet trots op ben."
Lees hier de volledig evaluatie van Jessy


Meer weten over de coachtrajecten van ISA Power kijk op www.isapower.nl

Letty van Gerwen

"
Isabelle Plasmeijer is iemand die er helemaal voor gaat, op wie je kunt bouwen, die doet wat ze zegt en een tomeloze energie heeft. Als coach is zij er voor de jongere. Zo heeft ze net met succes een coachingstraject met een 15 jarige jongen afgerond. Zijn vader die bij de evaluatie aanwezig was, omschreef het resultaat als volgt: "Ik zie een andere zoon als een jaar geleden. Hij weet meer wat hij wil, hij onderneemt meer dingen. Daarvoor liet hij nog weleens dingen liggen en versloffen. Hij heeft nu keuzes gemaakt voor een opleiding, weet wat hij wil en gaat doen. Zijn coach heeft hier een belangrijk bijdrage in geleverd". - Letty van Gerwen - Directrice Go4it! jongerecoaching 's Hertogenbosch


Mijn coach kan heel goed luisteren en heeft mij inzicht gegeven waar mijn eetstoornis vandaan is gekomen en ze heeft mij inzicht gegeven hoe ik het beste met mijn eetstoornis om kan gaan.
— Juliette, 55 jaar
Wat me van Isabelle Plasmeijer héél specifiek is bijgebleven, is dat ze de exacte bewoordingen vanuit haar helder weten en voelen weet te duiden, waardoor ze weet te inspireren, mensen kan enthousiasmeren en in beweging krijgt. Vanuit een dieper niveau.
— Caroline Dobbeleir - Coach & Trainer
www.isapower.nl - versla je eetstoornis onder begeleiding van een ervaringsdeskundige eetstoornis coach www.isapower.nl

Erik, 38 jaar

"
Praten met mijn coach voelt als een warm bad; ze begrijpt vanuit haar ervaring precies waar je mee worstelt en oordeelt niet. Wat nog prettiger is, is de wijze waarop ze meedenkt en haar adviezen inkleedt; ze passen je als een fijne jas. Daarnaast voelde ik een oprechte warme betrokkenheid, die me tot de dag van vandaag helpt om ermee om te gaan. Dankjewel!


www.isapower.nl - versla je eetstoornis onder begeleiding van een ervaringsdeskundige eetstoornis coach www.isapower.nl

Puck, 17 jaar  

"
Ik wilde graag een jonge, energieke, erg positieve, sportieve en enthousiaste coach! En die heb ik gekregen ook! Na de eerste ontmoeting met mijn Coach Isabelle was ik er meteen van overtuigd dat zij me zou kunnen helpen dingen te leren en te inspireren. Zij is hartstikke enthousiast, ondernemend, POSITIEF en regelt zelfs geheel onverwachts enorm leuke dingen voor me! Door haar voel ik me steeds iets beter en daarom vind ik het zo ontzettend fijn dat zij mij helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen!!"


www.isapower.nl - versla je eetstoornis onder begeleiding van een ervaringsdeskundige eetstoornis coach www.isapower.nl

Lotte, 21 jaar  

"Ik wilde even zeggen dat ik het heel fijn vind dat jij me begrijpt! Ik bespreek dit af en toe met andere en dan voel ik me vaak niet begrepen. Als ik ze uitleg dat ik graag geen chocola wil, is het altijd; 'Ach maar jij kan dat toch makkelijk hebben?' Ik vind dit helemaal niet fijn om te horen, ik wil graag dat ze begrijpen dat ik heel graag op een gezonde manier wil leven. Ik vind slank enorm mooi. Ik kijk vaak plaatjes van modellen of als ik in de trein zit of in de stad loop dan dan let ik ook op andere meiden en vrouwen en elke keer zie ik weer hoe ontzettend mooi en mager ze zijn en dan ben ik jaloers. Daarnaast ik vind het fijn dat ik weet dat jij dit vroeger ook hebt gehad, het geeft mij een goed gevoel wetende dat ik niet de enige ben.


Chat with us