Géén maand, week, uur, géén minuut meer!

Nikki moest er even uit, even haar gedachten verzetten en focussen op leuke dingen. Het roer moet om, niet morgen maar nu!

Nikki & Isabelle

Nikki & Isabelle

Nikki had geen flauw idee wat haar te wachten stond toen ik op dinsdagochtend haar school binnensloop tijdens haar geschiedenisles. Haar klasgenoten hadden ook geen idee wat ik kwam doen, ik vertelde dat ik één iemand in het bijzonder mee wilde nemen op reis.

"Dinsdag 10 juni werd ik wakker zoals ik dat de laatste tijd wel vaker doe. Balend dat er weer een nieuwe dag begint. Dinsdag was het zelfs zo heftig dat ik het liefst weg wilde kruipen onder de dekens, weg van de wereld, maar uiteindelijk ging ik toch naar school. Op school ging alles z’n gangetje tot er opeens werd aangeklopt tijdens de les geschiedenis. Opeens stond Isabelle daar, voor de klas. Ohoh dacht ik, wat gaat er nou gebeuren. Na een verhaal over hoe en waarom we zijn wie we zijn, vertelde Isabelle dat ze iemand kwam ophalen, iedereen wilde wel mee, maar sommige wisten al dat ik degene was die werd ontvoerd."

Wie verdiende dit twee daags-tripje weg? Wie had het echt nodig? Al gauw stak een jonge meid haar hand omhoog en zei zij dat Nikki het nodig had! Juist ja, ik kwam voor Nikki. Nikki keek mij met grote ogen aan en vervolgens naar haar geschiedenis leraar, die instemmend lachte. Ja ook Nikki's leraar maakte deel uit van dit complot. Nikki verliet wat de klas, waarheen dat wist zij nog niet!

Nikki en Peter zadelen Posh

Nikki en Peter zadelen Posh

"Eenmaal buiten vertelde Isabelle me wat we gingen doen, naar een Bed and Box! We gingen naar PCK een manege met super schattige appartementjes erboven! Toen we daar aankwamen hebben we ons gesettled in ons lieve appartementje en we gingen meteen aan de slag. We keken de film Intouchables, maakten wat opdrachten uit de (B)EAT IT werkmap en gingen naar buiten om  de omgeving een beetje te verkennen. Toen we een rustig plekje hadden gevonden begonnen we aan een boxoefening, deze oefening was emotioneel heel zwaar, ik sloeg huilend al mijn frustratie en woede eruit en maakte de belofte dat ik deze kloteziekte géén enkele seconde meer zou laten winnen (bij deze is dat nu ook op internet bekend, haha).  

Nikki te paard door de bossen

Nikki te paard door de bossen

"Na het avondeten gingen we een paardenritje maken. Ik vond dit heel spannend, want in mijn leven had ik nog maar 1 keer paardgereden. Ik mocht rijden op Posh en Isabelle op Romario. Uiteindelijk ben ik zelfs in galop geweest! Het paardrijden was super leuk, maar ook confronterend. Ik voelde weer eens hoe mijn kont pijn deed van al het hobbelen door die stomme botten." "Na het paardrijden kregen we nog een drankje van Peter, de baas van de manage en overigens erg aardig! Na een goede nachtrust werden we wakker met een ontbijtje, super goed verzorgd allemaal! Helaas ben ik nog niet zo ver dat ik daar zonder enig schuldgevoel van eet en geniet. We hebben zo’n beetje de hele ochtend gepraat, wat erg fijn was, want het is af en toe lastig om alles met je ouders te bespreken hoe graag ze er ook voor je willen zijn… "

Massage Salon Naree

Massage Salon Naree

"Rond de middag gingen we weg, terug naar ’s-Hertogenbosch, waar ik te horen kreeg dat de verrassingen nog niet waren afgelopen! Ik kreeg gewoon een ontspannende massage cadeau! Dus na een wandeling om de 'IJzeren Man' reden we naar een massagesalon Naree in Den Bosch waar ik een uur lang lekker heb kunnen ontspannen ondanks alle emoties, stemmen en gedachtes. Soms is het zo vermoeiend allemaal! Maar het waren een paar zeer intense maar geslaagde dagen, die ik wel nog een plekje moet geven. Het heeft allemaal wel iets bij en met mij gedaan, maar ik kan er, nog, niet bij wat precies. Bij deze wil ik zeggen: dankjewel Isabelle! Voor alles."

Als je een plant géén water en aandacht geeft gaat hij dood! Zo werkt het ook met onze negatieve gedachtes en kritische stemmen in ons hoofd. Luister voortaan naar die liefdevolle stem van je hart en geef géén gehoor aan die kritische stem én hij zal sterven! 

                                          Klik op de foto  en lees alles over ervaren met paarden - PCK Eersel

                                         Klik op de foto en lees alles over ervaren met paarden - PCK Eersel