Dawn Watson & Free a girl * boek "My Journey Back Home"

Dawn Watson leerde ik in 2015 kennen tijdens het event van Tony Robbins in Florida. Het welbekende "Date with Destiny" event waar destijds iets meer dan 5000 mensen aan deelnamen. 

Daar ontmoet ik Dawn Watson, ook bekend van de film "I am not your Guru", te zien op Netflix. Zij verteld daar haar hartverscheurende verhaal. Jarenlang is zij seksueel misbruikt geweest. Zij groeide op in een sekte genaamd COG "Children of God". 

Zij is het voorbeeld van hoe je van immense pijn jouw kracht maakt en jezelf terugvindt door vergevening. Dawn is een inspiratie voor iedereen die ooit te kampen heeft gehad met misbruik, in welke gradatie of vorm dan ook. In haar boek "My Journey Back Home" omschrijft zij de weg terug naar haar zelf.

Foto: Isabelle Plasmeijer & Dawn Watson

Foto: Isabelle Plasmeijer & Dawn Watson

Ook jij kan iets doen!

Begin 2018 is het Dawn Watson Institution een samenwerking gestart met Free A Girl. Free a Girl zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden en daders veroordeeld te krijgen. Zij zijn werkzaam in Bangladesh, Brazilië, India, Nederland, Nepal en Thailand. De afgelopen 9 jaar hebben zij rond de 4.199 meisjes bevrijd. 

Voor de mensen die meer willen weten of haar workshop, events en haar nieuwe boek 'My Journey Back Home' kijk dan op Dawn's website. 

Dawn Watson, you not only have been through physical pain, but also through spiritual suffering. You did not deserve that! The fact is, out of this painful experience, an unbelievable strenght was born - Tony Robbins

 

Chat with us