Wim Hof over zijn zoektocht naar zijn eigen innerlijke vuur

Wim Hof in Experts Talk over eetstoornissen, check www.isapower

Wim Hof - THE ICE MAN

Wim Hof komt uit een arm arbeidersgezin en
kon het vroeger al niet begrijpen waarom mensen op school, die het Gymnasium volgden, meer aandacht kregen dan de mensen van de LTS. Als jonge knul voelde dat als onrecht én een grote tekortkoming. Na een zoektocht van jaren vond Wim zijn eigen innerlijke vuur terug in de natuur. De ijskoude natuur. Het bracht hem een fysiologische samensmelting tussen lichaam en geest. 

"Het gaat om geloven en vertrouwen in jezelf. De reden dat ik van die gevaarlijke dingen durf is omdat ik mezelf vertrouw wanneer ik onder het ijs doorzwem en zonder touwen tegen een steile bergwand omhoog klimWim Hof - THE ICE MAN

Nu doet Wim dingen die bijna niemand kan en zelfs de medische wereld niet kan verklaren. Voor mensen met eetproblemen en eetstoornissen blijkt zijn methode bijzonder effectief. Mensen die last hebben van angsten, depressies, dis-balans tussen lichaam en geest, onrust, spanning en stress, is de Wim Hof Methode ook uitermate geschikt.  

Dat was de reden dat Isabelle Plasmeijer (oprichter ISA Power) Wim Hof vroeg hoe je nog sneller kan herstellen van een eetstoornis. Want dat is waar wij van ISA Power in geloven.

Bekijk het interview wat Isabelle had met Wim Hof - THE ICE MAN

Doe nu de ademhalingsoefening samen met Wim en Isabelle

[Waarschuwingen: Doe deze oefening altijd in een veilige omgeving (bijvoorbeeld zittend op een bank/vloer) en ongedwongen. Nooit vóór of tijdens het duiken, auto rijden, zwemmen, het nemen van een bad of een andere omgeving/plaats. De oefening van de ademhaling een diepgaand effect heeft en moet worden beoefend in de manier waarop die het is uitgelegd. De kou is een sterke kracht. Hebt u (ernstige) gezondheidsproblemen, Raadpleeg altijd een arts eerst voordat beoefenen.]

Kon jij na de oefening ook langer je adem inhouden dan normaal? 

Zoals je ook hebt kunnen zien in de video hebben de onderzoeken van Wim Hof aangetoond dat het autonome zenuwstelsel door de kou gemakkelijk te beïnvloeden is. Dat is goed nieuws voor iedereen. In het bijzonder voor mensen die een auto immuunziekte hebben; wat betekend dat het lichaam zijn eigen cellen en stoffen als lichaamsvreemd ziet. Het lichaam gaat dan antistoffen maken tegen de eigen weefsels en dan kan men ernstig ziek worden. De resultaten uit zijn onderzoeken zijn zo verbluffend dat nu zelfs de biologieboeken en de medische boeken in de VS worden aangepast. 

"De geest is een prachtig juweel, echter moet de geest wel de gelegenheid krijgen om te groeien tot de bloem van de wijsheid, het onbeperkte zijn”   Wim Hof - THE ICE MAN

Vandaag de dag geeft Wim Hof workshops. Ook organiseren zij summer- en wintertravels. Neem een kijkje op de website en ontdek meer over de Wim Hof Methode. Wil jij ook Wim zijn gratis video cursus volgen? Kijk hier www.innerfire.nl

Wim Hof over de Wim Hof Methode en het effect bij herstellen van eetstoornissen:  http://www.isapower.nl/experts-talk-alles-over-eetstoornissen-vanuit-expert-perspectief/
Wim Hof over de Wim Hof Methode en het effect bij herstellen van eetstoornissen:  http://www.isapower.nl/experts-talk-alles-over-eetstoornissen-vanuit-expert-perspectief/
Wim Hof over de Wim Hof Methode en het effect bij herstellen van eetstoornissen:  http://www.isapower.nl/experts-talk-alles-over-eetstoornissen-vanuit-expert-perspectief/

"De koude natuur laat zien wie of wat jij bent, het brengt je dichter bij jezelf: bij je eigen diepte en spiritualiteit"  Wim Hof - THE ICE MAN

 

Chat with us