Michelle May MD over hoe je de vicieuze eetstoornis-cirkel doorbreekt.

Tijdens mijn trip naar Chigago in september 2015, waar ik het congres van ANAD bijwoonde, heb ik een zeer waardevol gesprek gehad met Michelle May MD gehad in Chigago.

Michelle May is in de eerste plaats dokter, zij studeerde medicijnen en heeft jaren gewerkt als doktor. Nu staat zij bekend als spreker en auteur. Ze gebruikt haar passie, inzichten uit haar eigen persoonlijke leven en haar professionele ervaringen om duizenden mensen te helpen om te eten waar ze van houden en te houden van het eten wat ze eten. Michelle May heeft zelf jarenlang allerlei diëten geprobeerd, maar tevergeefs. 
 
Ook Michelle ontdekte dat je er niet komt met wilskracht alleen. Nu strijd Michelle tegen alle diëten en wil ze het daarmee bekende jo-jo effect voorkomen. Zij ontwikkelde een benadering waarin je bewust bezig bent met je jezelf verzorgen, voedsel en beweging.


Deze krachtige en inspirerende vrouw is de bekroonde auteur van het boek: 'Eat What You Love, Love What You Eat'. Ik vroeg een aantal dingen aan Michelle over haar boek en over haar visie over eten en leven.

Bekijk hieronder de video van het interview met Michelle May. Helaas zijn sommige stukken moeilijk te horen door het geruis op de achtergrond, maar het zeker de moeite om te bekijken.

Ook jij kunt je leven omgooien. Wij willen je daar graag bij helpen. Je kunt je nu nog inschrijven voor het (B)EAT IT event! Dit wordt een dag om niet te vergeten; niet alleen wordt het interactief met oefeningen die je onmiddellijk kunt gebruiken om nieuwe krachtige gewoontes in je leven te introduceren die je blijer en creatiever maken, maar ook een dag die jou meer in staat stelt jouw doelen te bereiken met de geleerde technieken! 

Chat with us