Therapie eetstoornissen Gent

De ervaringsdeskundigen coaches van ISA Power helpen mensen in Belgie regio die worstelen met eetproblemen en/of eetproblematiek en die maar niet kunnen stoppen met lijnen en diëten, overgeven, spugen, snaaien, proppen, overeten, ondereten, laxeren, calorieën tellen en obsessief sporten. Voor mensen met een eetprobleem of eetstoornis regio Gent kunnen hulp krijgen voor hun anorexia, boulimia of binge eating disorder (BED), niet anders omschreven (NAO), inverse anorexia, orthorexia, anorexia athletica, muscle dysmorphia, of adonis complex. Eetstoornissen discrimineren niet en komen niet alleen bij jonge meiden voor. Ook mannen en jongens, en ook mensen boven de dertig kan dit overkomen. Hoe jong of oud je ook bent, zoek hulp! 

Plan jouw intake gesprek in en ontdek wat ISA POWER voor jou kan betekenen.

Therapie eetstoornis Gent - België

Wij helpen je graag om je eetstoornis te overwinnen!

We helpen mensen met eetstoornissen voor een eetstoornis behandeling of voor hun eetproblematiek in Belgie. Voor therapie eetstoornis Gent, therapie eetstoornis Antwerpen,  therapie eetstoornis Leuven,  therapie eetstoornis Brussel,  therapie eetstoornis etc....

Uniek aan ISA Power is dat alle coaches ook ervaringsdeskundigen zijn. Dat betekend dat zij zelf een eetprobleem hebben gehad. De ervaringsdeskundige coaches en trainers van het ISA Power team zijn door schade en schande wijs geworden, en helpen nu anderen hun eetstoornis ook te overwinnen. 
Plan meteen een intake gesprek in!


ISA POWER  MISSIE

Het is onze missie te inspireren, stimuleren
en activeren, zodat mensen in staat zijn hun eigen
innerlijke krachten te ontketenen en gelukkiger, dankbaarder en trotser in het leven leren staan en helpen wij mensen hun eetstoornis overwinnen!

ISA POWER  VISIE

Door het delen van kennis en het geven van inzichten tijdens personal coaching, events, trainingen en workshops begeleiden wij mensen naar een hogere niveau van zingeving, energie, geluk, levensvreugde, kwaliteit en helpen wij mensen hun eetstoornis overwinnen!

 

 

Hoe heb je ons gevonden? 

Hulp bij eetstoornissen Belgie, hulp bij eetstoornis Gent, behandeling eetstoornissen Antwerpen, hulp bij anorexia, hulp bij boulimia, hulp bij vreetbuien, hulp bij binge eating disorder, hulp bij overeten, hulp bij overgewicht, hulp bij ondergewicht, zelfhulpgroep eetstoornissen, zelf je eetstoornis verslaan, hulpverlening eetstoornissen, psycholoog bij eetstoornissen, psychiatrie bij eetstoornissen, klinische behandeling eetstoornissen, medicatie bij eetstoornissen, depressiviteit bij eetstoornissen, automutilatie bij eetstoornissen, coaching bij eetstoornissen, ervaringsdeskundige eetstoornissen in Belgie. Heb ik anorexia, boulimia of binge-eating? Heb ik een overgewicht of een ondergewicht ? Oorzaken en gevolgen van eetstoornissen. Eetstoornissen - online eetstoornis test - Problemen met eten of gewicht? Is eten een obsessie geworden? Er kan sprake zijn van anorexia, boulimia of binge eating disorder. Een eetstoornis is een psychische aandoening, een afwijking van het normale eetgedrag behorend bij de leeftijd en het geslacht. Mannen met eetstoornissen. Volwassen vrouwen en eetstoornissen. Professionele en anonieme hulp bij een eetstoornis. Plan voor deze week nog een intake gesprek in.  

Chat with us