MAAK HET ONMOGELIJKE MOGELIJK!

Als je wilt dat er iets veranderd in je leven zijn er eigenlijk maar twee mogelijkheden. Je doet het of je doet het niet, eigenlijk is er geen grijs-gebied. Veel mensen zeggen: "Ik doe mijn best" of '"Ik ga het proberen". Maar eigenlijk bestaat er niet zo iets als "proberen". Want, probeer nu maar eens je grote teen aan te raken!! Lukte het? Waarschijnlijk wel! Dus je raakt hem aan of je raakt hem niet aan?! Ja, toch?! Oftewel: je doet iets of je doet het niet!

Nu kun jij ook twee dingen doen....

1.  Dromen en doen, dus resultaten behalen én jouw eetstoornis overwinnen!
2. Of met verhalen komen waarom je geen resultaten behaald, en zo zal je slachtoffer blijven van jouw eigen negatieve en belemmerende overtuigingen! 

Overwin je eetstoornis www.isa-power.nl

De mensen die resultaten behalen hebben één ding gemeenschappelijk. Zij maken het onmogelijke toch mogelijk! Dit wordt een doorbraak genoemd! Die doorbraak is de reden waarom sommige mensen succesvol zijn en zich succesvol, gelukkig en dankbaar voelen, ongeacht wat er om hun heen gebeurt.

“There is a powerful dividing force inside every human being that, once unleashed, can make any vision, dream or desire a reality.” - Anthony Robbins -

Er zijn vijf onderdelen in het proces van het maken van een doorbraak!

1. Het eerste wat je tegenkomt op weg naar een doorbraak is een absoluut klote gevoel, en gevoel van zware negativiteit. Je bent er helemaal klaar mee om je zo te voelen! Je hebt er genoeg van! Genoeg van jouw eetstoornis, de gedachten in je hoofd, genoeg van je futloze lichaam zonder energie, genoeg van die extra kilo's die je met je mee moet dragen, je vreetbuien, of genoeg van de obstipatie, niet meer menstrueren, je donsharen, genoeg van het ondergewicht en de pijn in je billen als je op een stoel zit (omdat je geen vlees hebt om op te zitten) etc..

2. Het tweede is een mega ontevredenheid over je huidige gedrag/ actie(s) en het resultaat dat daaruit voortvloeit. Wat je ook doet werkt niet meer. Je hebt het gevoel dat je de energie niet meer hebt om dat resultaat te behalen waar je voor gaat! Je weet, diep van binnen, dat jouw huidige aanpak (die wellicht vertrouwd en veilig voelde in het verleden) nu niet meer werkt!

3. Als derde, kom je op een punt waar verandering een absolute ‘must‘ wordt. Je wordt bijvoorbeeld geconfronteerd met je lichaam en een drastische achteruitgang in je gezondheid waarbij de nederlaag niet langer een optie kan zijn.

4. In de vierde stap krijg je een inzicht waarmee je een opening creëert voor een oplossing. Je weet wat je moet doen en welke overtuigingen (gedachten) je moet veranderen om tot resultaat te komen.

5. Tenslotte, in de vijfde etappe en dit is de belangrijkste: stap je door deze opening. Je gaat ervoor, je bent gemotiveerd, je weet wat je doel is en en je geeft nooit maar dan ook nooit meer op!

Wat kan ik voor je doen?

"Ik vorm niet de steen om tot een beeld, ik bevrijd het beeld dat in de steen zit opgesloten"

Dit citaat van Michelangelo staat voor de visie op persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik ook tijdens de persoonlijke coach trajecten: Ik laat je inzien wat je eigenlijk diep van binnen al weet, ik laat je voelen wat verborgen zat, ik laat je groeien met alle potentie die in je zit. Ik help je jouw ongekende krachten te ontwapenen. Alles dat jij als mens in je hebt, maar op dit moment, nog niet in staat bent je volledige eigen “beeld” te onthullen. Hiervoor heb jij tijdelijk hulp nodig, iemand die jou begeleidt in het bevrijden van jouw eigen “beeld”.

De Michelangelo van doorbraken
Wanneer jij op dit moment het gevoel hebt dat je echt, maar dan ook echt wilt veranderen en je eetstoornis wilt overwinnen, én je hebt het gevoel voor een doorbraak te staan, maar om wat voor reden dan ook nog niet de juiste inzicht(en) hebt of nog niet die stap door de opening hebt gedaan, dan wil ik jou heel graag ontmoeten en verder helpen......

Chat with us