Wie geef jij een Recovery Box cadeau?

WAAROM IS DEZE BOX bijna GRATIS?

Het is doel om mensen met eetstoornissen het gevoel te geven dat ze niet alleen zijn. We zijn er voor hun! Veel jongens en meiden raken in een sociaal isolement en zitten soms zelfs thuis door hun ziekte. De inhoud van de doos is gratis, je betaald slechts voor de verzendingen en onkosten aan de doos en verpakking.

Wil jij iemand om wie je geeft, die een eetstoornis heeft, een gratis recovery box cadeau doen? Hoe leuk is het dat deze box vol cadeaus en gadgets bij jouw lieve vriendin, kind, of collega (die een eetstoornis heeft) als verassing thuis bezorgd wordt! 

BEN JIJ SPONSOR?

Wil jij helpen? Jij kan deze recovery boxes helpen vullen met leuke inhoud. Denk aan mooie, inspirerende, heerlijke en lekkere dingen. We zijn op zoek naar food en non-food producten: creatief, hobby, knutsel,
beauty, home-interior, kleding, accessories, activiteit, cadeau bon
etc…..
Stuur Miriam een e-mail: recoverybox@isapower.nl


Wil jij een recovery box bestellen?

Voornaam en achternaam van de besteller *
Voornaam en achternaam van de besteller
De inhoud van de box is uniek, maar je kan wel een thema kiezen.
Bijv: Lieve Anna, deze box heb jij echt 100% verdiend. Veel liefs van ons allemaal. Groetjes van Fam. Janssen
Vul de naam in van de persoon waar we de box naar toe moeten sturen.
We proberen de inhoud aan te passen aan de leeftijd van de ontvanger. Als je het niet zeker weet schrijf dan een leeftijd die in de richting komt (of bijv. 25-30 jaar)
Straatnaam + huisnummer (toevoeging)
Postcode + woonplaats
Ik betaal graag een bijdrage van 15 euro. *

Bestelling voorwaarden

Uw bestelling wordt in behandeling genomen door Miriam (recoverybox@isapower.nl)
Na uw bestelling ontvangt u een mail met de betalingsinformatie. U dient het bedrag van 15 euro binnen 3 dagen te voldoen. Na de bestelling kan de recovery box niet ingeruild worden of teruggestuurd worden. Als u zich bedenkt na de bestelling en het pakket (de recovery box) is al onderweg dan dient u alsnog de 15 euro onkosten te voldoen. We staan niet garant voor de kwaliteit van de inhoud van de box. De inhoud is tot stand door de gulle donatie van onze sponsoren. Elke doos is anders en uniek. Wij zijn onze sponsors dankbaar. 


Onze sponsoren

flashcards
Chat with us