WERKEN MET ISA POWER

ISA Power helpt mensen bij het overwinnen van hun eetstoornis. Door middel van coaching, events, voorlichting en trainingen helpen wij mensen met de eetstoornis Anorexia, Boulimia, Les, Bed, Nao, etc. Daarnaast worden er diverse activiteiten zoals voorlichtingslessen, workshops en lezingen gegeven.

ISA Power is in 2013 opgericht door Isabelle Plasmeijer. Door de velen aanvragen was zij genoodzaakt veel clienten door te verwijzen. Echter merkte zijn dat veel professionals niet bekwaam genoeg waren om mensen met eetstoornissen goed te helpen. Zo ontstond het idee om haar methodiek te delen met andere ervaringsdeskundige therapeuten/coaches in Nederland en daarbuiten.

ISA Power werkt enkel samen met zelfstandige coaches welke een eigen praktijk hebben. ISA Power neemt niemand aan in dienstverband, zij werkt enkel met zelfstandige ZZP’ers die ervaring hebben als coach en met het runnen van hun eigen bedrijf.

Jij wilt graag werken met de ISA Power methodieken en je hebt veel in huis om mensen met een eetstoornis (en diens omgeving) te helpen genezen.

Ben jij een Zelfstandige COACH?

In verband met onze groei en uitbreiding zijn wij op zoek naar ondernemende,
enthousiaste en empathische coach collega’s die zich in willen zetten voor ISA Power en willen werken met de unieke programma's: BOOST PROGRAMMA, INTERVENTIE PROGRAMMA, (B)EAT IT© NOW, (B)EAT IT© 4 Kids en de BOUNCE BACK© methode. 

JE HEBT:

❐ Een pro-actieve houding (je toont initiatief en wacht niet af)
❐ Goede communicatie vaardigheden (je kunt goed luisteren/meeveren/aanpassen)
❐ Een flexibele en oplossingsgerichte houding (problemen bestaan niet)
❐ Een groot uithoudingsvermogen (je hebt mentale kracht) 
❐ Een leergierige en flexibele attitude (rupsje nooit genoeg)
❐ Een creatieve, kleurrijke en fantasierijke mindset (je bent visueel ingesteld)
❐ Een positieve attitude “Als ik iets wil dan kan ik het” (alles is mogelijk) 

Een ERVARINGSDESKUNDIGE COACH:

Als ervaringsdeskundige weet je hoe moeilijk het is om een eetstoornis te hebben. Je hebt je eetstoornis overwonnen en bent nu een voorbeeld en inspiratie voor anderen die nog niet zo ver zijn. Je wordt professioneel opgeleid, na de opleiding krijg je een licentie en dan mag je aan de slag met de ISA Power methodieken. Binnen jouw praktijk werk je met de ISA Power methodiek en verweef je dit tevens met jouw eigen deskundige therapeutische achtergrond.

5 daagse TRAINING

Als wij ervan overtuigd zijn dat jij bij het Power team past dan volgt er een vijfdaagse training zodat je zelfverzekerd aan de slag kan. Deze opleiding vergt een investering van €2500,00,- (excl. btw). Na deze opleiding ontvang je een certificaat en mag je werken met de verschillende methodieken binnen jouw eigen praktijk.

Sluit je aan bij ISA POWER

Aansluiten bij ISA POWER biedt vele voordelen. Binnen het team kun je kennis uitwisselen en ook kun je rechtstreeks vragen stellen aan de oprichter Isabelle Plasmeijer. Als coach krijg je toegang tot extra lesstof, zoals video’s en het Online Coach Platform en word je met regelmaat uitgenodigd voor speciale bijeenkomsten over actuele onderwerpen. Tijdens je werkzaamheden ontvang je training en supervisie van de oprichter Isabelle Plasmeijer.

Daarnaast heb je deskundige collega's uit het werkveld, welke net als jij ZZP’er werken. Met hen kun je casuistic overleggen en sparren. Dat maakt werken met ISA Power leuk. Je bent zelfstandige en toch werk je samen aan het zelfde doel. 

OVERIGE FUNCTIES:

Super vrijwilligers
✩ Super stagiaires
Bijbaan movie maker

WE ZOEKEN
ZELFSTANDIGE COACHES IN DE REGIO:

 • Zwolle

 • Groningen

 • Assen

 • Emmen

 • Den Bosch

 • Zeeland

 • Zuid Limburg

 • Hengelo

 • Enschede

 • Antwerpen

 • Brugge

 • Gent


WAT KRIJG JIJ?

- Ondersteuning in de vorm van supervisie.
- Jaarlijkse intervisie bijeenkomsten met het team.
- Professioneler leren werken in je eigen praktijk.
- Geweldig netwerk van coaches om je heen om mee te sparren.
- Online Systeem voor coaches met Trainings Videos en ander oefen- en trainingsmateriaal.
- Syllabus voor coaches met tal van oefeningen en inspiratie.
- Mogelijkheid om door te groeien tot trainer en spreker.


WAT IS JOUW POWER?

 • Je hebt jouw eetstoornis tenminste 2jr. geleden overwonnen

 • Je hebt een Coach opleiding of Psychologie studie succesvol afgerond

 • Je hebt ten minste 2 jaar praktijk ervaring als coach, therapeut of psycholoog (je hebt een eigen aansprakelijkheidsverzekering afgesloten).

 • Je bent empathisch en hebt uitstekende luistervaardigheden: je hoort, voelt en ziet wat er niet wordt gezegd

 • Je bent goed op de hoogte en kunt andere vormen van coaching toepassen in de praktijk. Bijv: voice dialogue, TA, NLP, PMT, EFT, EMDR, CGT, Systeemwerk, Familieopstelling, Mindfulness etc...

 • Je bent zelfstandig ondernemer en je bent geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KVK)

  [in deze samenwerking is geen sprake van een dienstverband of gezagsverhouding]

 • Belgische ondernemers zijn geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO).

 • Je beschikt over een eigen praktijk ruimte (aan huis) of je hebt beschikking over een fijne ruimte waar je klanten warmtevol en in rust kan ontvangen.

INTERESSE om je aan te sluiten?

Stuur een enthousiaste en uit het oog springende e-mail met daarin; 
1. CV en motivatiebrief (met foto's van jezelf);
2. Foto's van jouw praktijk (sfeerimpressie);
3. Verklaring omtrent gedrag (VOG); VOG aanvragen?
4. Kopie paspoort / legitimatiebewijs;
[ Een introductie filmpje van jezelf wordt zeer op prijs gesteld ]

Een introductie video/filmpje
Zodra we jouw CV en motivatie brief binnen hebben krijg je binnen 1 week een reactie. Indien jouw profiel goed aansluit bij de visie en missie van ISA Power volgt er een kennismakingsgesprek, persoonlijkheidstest en rollenspellen, waaruit zal moeten blijken dat ISA Power jou geschikt acht als zelfstandige coach. Na afloop van de training ontvang je een certificaat en mag je aan de slag met de methodieken van ISA Power!

Chat with us