Programma - Once in a Lifetime Event

Once in a Lifetime Event www.isapower.nl
Screen Shot 2015-01-27 at 14.28.43.png
Screen Shot 2015-01-27 at 14.24.38.png
ISA Power event - www.isapower.nl - bevrijd jezelf van je eetstoornis en ontdek je kracht!
ISA Power event - www.isapower.nl - bevrijd jezelf van je eetstoornis en ontdek je kracht!

1. WAKE-UP

De manier waarop je ontwaakt bepaalt voor een groot gedeelte hoe jij je de rest van de dag voelt. Daarom hebben wij diverse oefeningen en rituelen waar we aan het begin van elke ochtend mee starten zodat jij je heel de dag lekker voelt. Om 8.00 uur start de dag met yoga meditatie en een verschillende power - oefeningen gegeven door onze yoga instructeurs. 

2. DAG-PROGRAMMA

We kunnen natuurlijk niet alles verklappen, maar we kunnen je 100% garanderen dat het dagprogramma leerzaam, inspirerend, creatief en interactief zal zijn. Verschillende trainers en sprekers zullen workshops geven en samen met jou creatieve oefeningen doen. Verbinding en teambuilding staan deze drie dagen centraal. Ook zijn er relax momenten waar we video kijken, luister, yoga en meditatie oefeningen doen. Het programma is zo opgebouwd dat jij op bepaalde tijden kunt opladen én daarna weer vol energie aan de volgende oefening en workshop mee kan doen. 

3. EET-MOMENTEN

De eetmomenten moeten niet stressvol, maar leuk, ontspannend en lekker zijn. We zullen er tijdens de eetmomenten alles aan doen om jou op je gemak te laten voelen. Mocht het even lastig zijn dan helpen wij jou! We hebben voldoende in huis, dus er is altijd wel iets wat je lekker vindt. Laat het ons tijdig weten als je een voedselallergie hebt of vegetarisch bent!

4. SHARING IS CARING

Tijdens het 'Once in a Life Time' Event krijg jij een begeleider en vorm jij samen met leeftijdsgenoten een groep. Jouw begeleider is je aanspreekpunt gedurende deze drie dagen. Elke avond heb jij met jouw begeleider en de deelnemers uit je groep een dag-evaluatie. Samen ga je onderzoeken en vraag je elkaar wat je die dag geleerd hebt, wat er goed ging en waar nog aan gewerkt mag worden. Je creëert een succesvol vangnet en stimuleert elkaar de beste versie van jezelf te worden.

5. HUIS-REGELS

Echte huisregels hebben we niet. Wel vinden we het belangrijk dat iedereen zijn/haar grenzen aangeeft en naar een van onze coaches of trainers stapt op de momenten dat er iets lastigs of vervelends voordoet. Openheid en eerlijkheid vinden wij belangrijk. We waarderen het enorm als je zegt waar je behoefte aan hebt. Zo kunnen we iedereen helpen groeien.

7. WEL-TE-RUSTEN

Slapen doe je alleen en in stilte. Rond 22.00/22.30 uur eindigt elke dag het dagprogramma en mag iedereen naar zijn/haar kamer. Kletsen, lezen, alles mag, maar we verwachten dat iedereen fris en fruitig klaar is voor de volgende dag. Ochtend programma start om 8.00 uur.

Chat with us