Wendy Vermeulen

Wendy Vermeulen eetstoornis coach www.isa-power.nl
 

Wendy Vermeulen

Coach ISA Power
Praktijkruimte in Mechelen, België

Passie, Verbinding, Warm, Diepgang, Positief

Mijn naam is Wendy Vermeulen, getrouwd en trotse mama van een superzoon Fan (12 jaar) en een megacoole dochter Lotte (9 jaar). Samen met onze grote loebas Mai wonen we in Muizen (Mechelen), tussen Brussel en Antwerpen, hartje België.

Na 15 jaar in de Farmaceutische – en Voedingsindustrie heel wat boeiende en leerrijke uitdagingen op mijn pad gehad te hebben, bleef ik met een gevoel zitten dat er toch iets niet helemaal klopte. Ik trok mijn stoute schoenen aan en ging terug studeren. Ik dompelde mezelf gedurende 2 jaar onder in de magie en kracht van (kinder)coaching. Ik volgde diverse opleidingen en workshops om mijzelf te verdiepen en verrijken. 

In mijn praktijk begeleid ik nu kinderen, jongeren (alleen of samen met ouders) maar ook volwassenen en gaan we samen op weg. Door met verschillende vormen van spel bezig te zijn, te praten, te luisteren, te kijken en te voelen, ontdekken kinderen hun eigen kracht. Hierdoor ga je steviger in je schoenen staan en lekkerder in je vel zitten. Ik leer mensen graag hun eigen kwaliteiten (her)ontdekken, in te zetten en meer zelfvertrouwen ontwikkelen. Als je positief naar jezelf kan kijken, kan jij de hele wereld aan. 

Als ervaringsdeskundige weet ik wat het is om met een eetstoornis te leven, maar ook dat je een eetstoornis kan overwinnen. Als jouw coach ondersteun ik jou in je eigen proces met als doel te helpen jezelf beter te begrijpen. We gaan hierbij jouw bewustzijn (en ook het onderbewustzijn) prikkelen, zodat er meer bewustwording ontstaat, waardoor zowel geestelijke als lichamelijke gezondheid verbeteren. Hierbij gebruiken we heel wat oefeningen zoals meditatie, visualisatie, we gaan spiegelen en ook confronteren, … Toch je doet dit niet helemaal alleen, want ik begeleidt jou op dit pad. Mijn werk doe ik vanuit een enorme passie. Ik wil jou ook heel graag op weg helpen.

Wendy’s Expertise

 • Anorexia en Boulemia, Eetbuien, NAO

 • NLP Neuro Linguistisch Programmeren

 • Emotie regulatie, Mindfulness & Visualisatie

 • Weerbaarheidtraining

 • Rouw en Verlies begeleiding

Wendy's Certificaten & Diploma’s

 • Bachelor Voeding en Dieetleer (KUL)

 • ICF Coach (Coaching Square)

 • Kinder- & jongerencoach

 • Talentenfluisteraar (Luk dewulf)

 • Systemisch coachen (Elke Busschots)

 • Rots & Water Trainer (Gadaku Instituut)

 • Sterrenreis Trainer (Gerdien Jansen)

 • Relax Kids Coach (Marneta Viegas & Jolanda van Santen)

 • Rouw en Verlies therapeut (De Bleekweide, Lut Celie)


Zoek je een coach in de regio Mechelen, in België? Plan een intake gesprek met mij in.