Gastles eetstoornissen

Gastles eetstoornissen speciaal voor het Voortgezet Onderwijs (Kader, Mavo, Havo, Gymnasium). Tijdens de gastles houden we rekening met leeftijd, de culturele achtergrond en het educatie niveau van de leerlingen. Het overwinnen van een eetstoornis is niet niks. Deze ervaring hebben de ervaringsdeskundige coaches van het ISA Power team gevormd en gemaakt tot wie zij zijn: krachtige mensen die weten wat zij willen. 

Op delicate doch luchtige en wijze weten zij in de gastlessen het taboe en de schaamte die er heerst over deze ernstige psychische ziekte weg te nemen. Het ISA Power team weet op een zeer inspirerende manier gastlessen en workshops te geven. Tijdens de gastlessen gaan zij liefdevol om met gevoelens en angsten van leerlingen én tegelijkertijd zullen ze leerlingen uitdagen om na te denken. Het bewustzijn wordt geprikkeld.

Wij gaan voor de preventie van eetstoornissen

Uit onderzoek is gebleken dat rond de 16e jarige leeftijd mensen starten met lijngedrag. De meeste eetstoornissen ontstonden met een onschuldig dieet. Het is belangrijk om deze kwetsbare doelgroep te informeren over de risico's en gelijktijdig uit te dagen om zich te ontwikkelen als sterke, krachtige, zelfstandige, boeiende en zich zelf liefhebbende mensen. 

Meer informatie?
 

Wilt u een ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen bij u op school laten spreken?

E-mail naar: info@isapower.nl

Tijdens de gastles spreken we over

  • Zelfbeeld & Lichaamsbeeld

  • De functie van het lichaam 

  • Het ideaalbeeld (media en photoshop)

  • Moeilijke emoties en trauma's

Chat with us