Sylvia de Lange

Sylvia de Lange eetstoornis coach www.isa-power.nl
 

Sylvia de Lange

Coach ISA Power
Praktijkruimte in Cappelle a/d IJssel (regio Rotterdam)

Betrouwbaar, betrokken, liefdevol en daadkrachtig

Mijn naam is Sylvia de Lange en het is alweer bijna 10 jaar geleden dat ik werd opgenomen in een kliniek voor mijn eetstoornis. Er stond mij een moeilijke en intensieve periode te wachten om de strijd met mijn eetstoornis aan te gaan. Langzaamaan werd ik mij bewuster over hoe mijn eetstoornis te werk ging en kon ik steeds meer afstand doen van hetgeen dat mij maakte tot iemand die ik niet wilde zijn. Ik ging steeds meer de mooie dingen van het leven zien. Stap voor stap ging ik weer ontdekken wat het leven voor mij te bieden heeft en kwam ik langzaam uit mijn sociale isolement. Makkelijk was dit zeker niet maar het was het wel dubbel en dwars waard en heeft mij geholpen naar waar ik nu sta. Ik ben gaan onderzoeken wat mijn drijfveren zijn en geniet van het leven waarbij ik mijn eetstoornis voorgoed de kop heb ingedrukt.

Ik ben inmiddels getrouwd en werk naast mijn baan als coach als docent in het HBO. Ik doe dit met veel plezier en passie. Het is voor mij elke keer weer een geschenk om te zien wanneer iemand zich bewuster wordt van zijn of haar gedragingen en daardoor ook bewuster kan gaan kiezen wat hij of zij in het leven wil bereiken. Kortom, mensen inzicht en bewustwording meegeven op de voor hun belangrijke thema’s zodat ze daardoor zichzelf in hun kracht kunnen zetten, dat is wat mij drijft.

Ik zou jou willen coachen op de bewustwording van jouw eetstoornis zodat je hier afscheid van gaat nemen. Hierin vertel ik je graag meer over mijn proces bij het overwinnen van mijn eetstoornis zodat dit jou verder kan helpen. Je hebt de eerste stap gezet doordat je nu op deze website aan het lezen bent en nu de volgende stap.

Uiteraard sta jij in het gehele traject aan het roer maar ik help je graag om jouw eetstoornis aan te pakken en daarbij neem ik je mee in wat jouw drijft in dit leven en waar jij gelukkig van wordt want je bent goed zoals je bent.

Sylvia’s expertise

·       Anorexia

·       Verzorgen van trainingen

·       Voice Dialogue

·       Loopbaanontwikkeling

·       Systemisch coachen

Sylvia’s certificaten en diploma’s

·       Masterclass Systemisch coachen

·       Masterclass coachen op kernemoties

·       Post-HBO opleiding tot professioneel coach

·       WO opleiding tot docent Maatschappijleer en Maatschappijwetenschappen

·       WO opleiding Sociologie AOM

·       HBO opleiding Personeel & Arbeid

Zoek je een coach in de regio Rotterdam? Plan een intake gesprek met mij in.

 
 
Chat with us