Social Media Expert gezocht!
 

VRIJWILLIGER GEZOCHT

Kan jij ook geen leven zonder Social Media voorstellen en zou je ISA Power willen helpen?

Wij zijn per direct op zoek naar iemand die ons wil helpen om onze Social Mediakanalen op een creatieve en effectieve manier in te zetten en te onderhouden. Misschien heb je zelf wel een eetstoornis gehad of wil je mensen met een eetstoornis motiveren en inspireren om te herstellen? Dit betekent dat jij bij ons aan de slag gaat en de verantwoordelijkheid krijgt over onze Social Media kanalen zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Met deze uitdagende bijbaan mag jij legaal heel de dag op Facebook zitten. Bovendien kan je in ons creatieve team echt je ei kwijt, want niks is te gek. Dit betekent dat je intensief bezig bent om inspirerende posts te maken, contacten legt met andere organisaties (binnen en buitenland). Ook gebruik je regelmatig jouw creativiteit om Social Media campagnes te verzinnen om meer 'likes' en 'volgers' te generen. 

INWERK PERIODE
Na een korte inwerkperiode en heel veel inspiratie, motivatie en communicatie tips kun jij zelfstandig aan de slag op de Social Media kanalen van ISA Power. 

JIJ BENT ZELFSTANDIG

Je bent een student of je werkt vanuit huis. Wij zoeken per direct iemand die gemakkelijk zelfstandig aan het werk gaat, veel initiatief toont en alles weet over Social Media. Sowieso wanneer jij handig bent met Social Media is deze vrijwilligersbaan geschikt voor jou.

JIJ BENT...

- bekend met (en actief in) de wereld van social media. 
- een taal-fanaat en schrijft foutloos Nederlands
- spreekt en schrijft ook gemakkelijk Engels
- een communicatie student of net afgestudeerd
- bij voorkeur woonachtig in Amsterdam e.o. 
- hebt een kritische houding en durft hardop mee te denken
- georganiseerd en kan snel schakelen
- creatief en je kan goed zelfstandig werken
- bekend met eetstoornis problematiek

JIJ HEBT...

- Minimaal opleidingsniveau: HBO
- Studierichting: communicatie
- Vergoeding: vrijwillig
- Startdatum: per direct
- Ongeveer 6 uur per week verdeeld over de week.

INTERESSE?

Stuur een enthousiaste en uit het oog springende e-mail (met als subject: VACATURE SOCIAL MEDIA) met pasfoto, CV en motivatiebrief naar info@isapower.nl  
En een introductie filmpje wordt zeer op prijs gesteld.

Chat with us