Laura Verschuuren

Laura Verschuuren eetstoornis coach www.isa-power.nl
 

Laura Verschuuren

Coach ISA Power
Praktijkruimte in Eindhoven

Positief, empatisch, liefdevol en oprecht Eerlijk

Hallo, Ik ben Laura, getrouwd en moeder van 4 tieners/jong volwassenen.

Ik kan het me nog goed herinneren, ik was elf jaar oud en de juf in de 6e klas complimenteerde mij omdat ik was afgevallen. Ik kreeg een compliment!! Wouw!! Ik kon iets. Ik zat niet lekker in mijn vel, was op mijn vorige school veel gepest en hoorde er op de nieuwe school niet echt bij. Ik voelde me altijd minder dan een ander. En nu kreeg ik zomaar een compliment. Terugkijkend is daar mijn eetstoornis begonnen.

Eten was mijn troost, mijn vriend, en zorgde ervoor dat ik even niets voelde. Als ik teveel was aangekomen dan ging ik lijnen. En niet een beetje opletten. Nee, dan leefde ik wekenlang op rauwkost en yoghurt. Thuis verzon ik smoezen zodat ik ’s avonds niet mee hoefde te eten. Natuurlijk hield ik dat niet vol. Mijn periodes van streng lijnen mondde steevast uit in periodes van teveel eten en eetbuien.

Dit heeft jaren geduurd, tot ik me ben gaan verdiepen in gezonde ‘normale’ voeding. Ik volgde een coachopleiding en deed de opleiding gewichtsconsulent. Ik at bewuster en gezonder, maar de eetbuiten staken toch nog regelmatig de kop op. Dit maakte me onzeker en ik voelde me vaak slecht. Ik wist alles van gezonde voeding en toch overvielen die eetbuien me soms.

Uiteindelijk moest er een flinke crisis aan te pas komen om het roer definitief om te gooien. Ik kreeg een zware burn-out, voelde me niks meer waard en was depressief. Ik heb hulp gezocht en heb ervaren dat ik niet alles alleen hoef te doen. Ik heb leren voelen, naar mijn lichaam leren luisteren, leren praten en ben niet meer bang voor mijn emoties.

Ik hoef mijn emoties niet meer verdoven met eten. Ik verwarde het vervelende gevoel, die nare kriebel in mijn buik, met honger. Nu neem ik mijn gevoelens serieus en neem ik de tijd om te voelen wat er aan de hand is. Ik eet nu ‘normaal’ en heb rust. Die eet rust, dat is het belangrijkste voor mij.

Ook jou gun ik deze rust en een eetstoornis-vrij leven. Jouw verhaal is veilig bij mij en ik deel mijn ervaring en kennis graag met je. Zullen we samen aan de slag gaan?

Laura’s Expertise

  • Eetbuien, emotie-eten en NOA

  • Depressie

  • Burn-out

  • Hoogsensitiviteit

  • Mindfulness

Laura's Certificaten & Diploma’s

  • ACC, Academie voor Counseling en Coaching

  • Gewichtsconsulent

  • Gecertificeerd emotie-eten coach

  • Schoevers, secretaresse


Zoek je een coach in de regio Eindhoven, of wil je dat ik jou thuis bezoek? Plan dan een intake gesprek met mij in.