Lana Hommes

 
Lana Hommes eetstoornis coach www.isa-power.nl
 

Lana Hommes

Coach ISA Power
Praktijkruimte flex. Haarlem/Amsterdam

Spontaan, liefdevol, eerlijk en humor

Angst, onzekerheid en bang om te falen. Het gevoel nooit goed genoeg te zijn. Lange tijd keek ik op deze negatieve manier naar mijzelf. De eetstoornis sloop er in en nam mij helemaal over. Ik vergat wie ik was en ik was mezelf compleet verloren.

Terwijl de wereld om mij heen verder ging, stond ik stil. Ik zat vast in mijn kleine donkere wereld. Dit wilde ik niet meer. Ik wilde weer leven.

Verschillende behandelingen volgende. Echt stappen zetten deed ik niet. Ik zou namelijk moeten loslaten. Iets waar ik het benauwd van kreeg en eng vond. Tot ik terecht kwam bij een ervaringsdeskundige. Ik voelde mij hier begrepen en geaccepteerd. Ik was meer dan het meisje met een eetstoornis. Gedurende de behandeling leerde ik steeds beter om te praten over mijn gedachtes, emoties en gedrag. Door mezelf open te stellen, mijn angsten aan te gaan begon ik langzaam aan weer te leven. Met elk stapje die ik zette kwam ik weer dichter bij mezelf.

Het was geen makkelijke weg. Het ging gepaard met zweethanden, huilbuien en veel paniek. Een moeilijke strijd. Eentje die ik vaak wilde opgeven. Maar wat ben ik blij dat ik dit niet heb gedaan.

Het leven kan namelijk ook zo fijn en mooi zijn. Ik kan weer genieten, durf weer te genieten.

Ik gun dit iedereen, jou ook. Ga je samen met mij deze strijd aan? Ook jij mag er zijn!

Eigen ervaring:

  • Anorexia Nervosa

  • Scheiding

  • Hoog sensitiviteit & Hoog gevoeligheid

  • Mindfullness

  • Cognitieve therapie

Certificaten & Diploma’s:

  • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

  • Herstellen doe je zelf - ervaringsdeskundige

Zoek je een coach in regio Haarlem of Amsterdam? Plan een intake gesprek met mij in.

 
Chat with us