BIJNA IS HET ZOVER…..

GA VOOR EEN DOORBRAAK > A.S. ZATERDAG 26 JANUARI

Het maakt niet uit hoe je eruit ziet, wat je weegt, en hoe lang of kort je een eetstoornis hebt, deze dag is speciaal voor mensen die geïnspireerd willen worden.

Een dag vol motivatie en inspiratie. Misschien vind je het stiekem wel heel eng, maar jij wilt wel je eetstoornis overwinnen! We weten het……naar een workshop gaan kan spannend zijn, dus daar hebben we wat op bedacht. Je mag gratis iemand meenemen. Dat kan je zus, vriend(in), partner of één van je ouders zijn. Zo kunnen jullie op een leuke en inspirerende manier samen aan de slag. Wil je weten hoe?

"Na vandaag weet ik nog beter waar ik voor sta en waar ik heen wil, zonder mij eigenlijk af te vragen wat anderen daarover zouden kunnen denken!" - Femke

EEN DAG VOL...

  • Ervaringsverhalen met een traan en veel humor

  • Zelf ook doorbraken leren maken en tot actie overgaan

  • Jouw lichaam meer leren waarderen en accepteren

  • En natuurlijk…..de beste versie van jezelf worden


Meld je nu aan voor a.s. zaterdag 26 januari!

* Hoef je alleen in te vullen als je buddy mee gaat..
Geef ons toestemming om de informatie van de workshop en de factuur te mailen aan bovenstaande mailadres. Wij voldoen aan de AVG privacy wet. *

WANNEER:
Zaterdag 26 januari 2019

TIJDEN:
Inloop 9.30 uur (koffie/thee)
Start 10.00 uur / Eind: 16.00 uur

LUNCH:
Mag je zelf meenemen, relaxt! Want je mag eten wat jij wilt, we hopen wel dat je kiest wat goed is voor jou.

INVESTERING: € 129,- 
Factuur ontvang je na inschrijving

WAAR ?
Nassaukerk Amsterdam
De Wittenkade 111
1052 AG Amsterdam

ANNULEREN ?
Bij annulering 7 dagen vooraf het event gelden géén annulering kosten. Annuleer je binnen de 7 dagen dan gelden de Algemene Voorwaarden. 


Zaterdag 26 januari 2019

Het leukste is dat Isabelle en haar team een hele dag vol energie kunnen blijven praten over hoe bijzonder, leuk en fijn het leven is zonder dat jij je bezig hoeft te houden met dilemma's als je uiterlijk, je lichaam en je eten. 

SAMEN OF ALLEEN?

Heb je niemand om mee te nemen of kom je gewoon liever alleen? Dat is natuurlijk helemaal géén probleem! We kunnen je koppelen dan aan een ervaringsdeskundige vrijwilliger van ISA Power of aan iemand anders uit het team van ISA Power. 

Chat with us