3 DAAGSE - ONCE IN A LIFETIME EVENT

DE INNERLIJKE ONTDEKKINGSREIS

Samen met Isabelle en haar team op ontdekkingsreis. 
Op het 'Once in a Lifetime Event' zal je niet alleen ontdekken wie je bent en wat je wilt, ook zul je velen inzichten krijgen en een doorbraak te maken in je denken en doen. Dit event is geschikt voor mensen met kleine of grote eetproblemen. Voor mensen met Anorexia, Boulimia, Binge Eating Disorder, of andere vormen van eetstoornissen. 

GEEN FOCUS OP ETEN, MAAR...

  • Zelfvertrouwen en zelfliefde ontwikkelen

  • De beste versie van jezelf worden

  • Het lichaam gebruiken als krachtbron

  • Dromen en doelen realiseren d.m.v. visualisatie

Gedurende drie dagen word je geïnspireerd om de beste versie van jezelf te worden. Onder de liefdevolle begeleiding van de ervaringsdeskundige coaches en trainers van ISA Power, die hun eigen eetstoornis 100% overwonnen hebben, ga jij een héél bijzonder weekend tegemoet.

Een weekend vol met persoonlijke doorbraken!

'Once in a Lifetime' is een bijzonder event. Gedurende deze drie dagen wordt de focus niet op eten en gewicht gelegd, maar staan inspiratie, bewustzijn en verbinding centraal. Alle trainers en coaches van ISA Power hebben hun eetprobleem 100% overwonnen en willen jou de hoop, geloof en het vertrouwen geven dat ook jij dit gevecht kan overwinnen én een liefdevolle relatie met jezelf kan ontwikkelen! 

Meld je alvast aan voor het najaar 2019!

Alleen invullen als je een buddy meeneemt
Leeftijd, studie/werk, eetprobleem, vegetarisch, heb je een allergie, lievelingskleur. Schrijf hier je verhaal ..... (niet verplicht)
Ik heb de voorwaarden voor deelname gelezen en ik voldoe aan alle criteria. Ik kan naar het Once in a Lifetime Event! *
Ik begrijp zeer goed dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn geestelijke en lichamelijke gezondheid *
Hiermee geef ik toestemming om mij te contacteren op bovenstaande gegevens. *
Wij voldoen aan de AVG wet. Lees er meer over op onze Privacy Policy.

LOCATIE: We verblijven in het voormalig capucijnen klooster Beukenhof, in plaats: Biezenmortel (Brabant): www.beukenhof.nl

LEEFTIJD: Er zijn géén leeftijd restricties. Wij geloven dat jong en oud heel veel van elkaar kan leren. 

DATUM: 11-12-13 oktober
Start vrijdagavond om 19.30 uur / Einde zondag om 16.00 uur. Mocht je vrijdagavond niet kunnen komen, dan kun je op zaterdag
ochtend aansluiten aan het programma.

PRIJZEN
€ 399,- euro per persoon. Incl. overnachting, eten en drinken. 

ANNULEREN?
Bij annulering 14 dagen vooraf het event gelden géén annulering kosten. Binnen de 14 dagen gelden de Algemene Voorwaarden.

KWALITEIT & VEILIGHEID
ISA Power heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Om zowel jou en onze veiligheid te waarborgen hebben we een aantal criteria opgesteld voor het event. Bekijk de voorwaarden voor deelname. 


Het event is geschikt voor jou (jullie) wanneer:

Als je actief aan de slag wilt gaan, als je wilt leren van mensen die ouder of jonger zijn dan jijzelf, als je van lachen houdt, gemotiveerd en geïnspireerd wilt worden, innerlijk tot rust wilt komen én weer met herboren energie naar huis wilt gaan! Vind je het spannend en kom je liever samen? Neem dan je buddy mee! Misschien wil je beste vriend(in), vader, moeder, tante of zus mee nemen? Meld jullie samen aan!

VOLG JE ERGENS ANDERS EEN BEHANDELING?

Je wilt graag komen, maar weet niet zeker of het wel kan? Wij nemen graag contact op met je behandelaar, therapeut of psycholoog. Wij vinden jouw geestelijke en lichamelijke gezondheid net als hen erg belangrijk. Stuur een e-mail met je vraag en de contactgegevens van je behandelaar naar info@isapower.nl

IEDEREEN IS WELKOM

Wij discrimineren niet! ISA Power is er voor iedereen, jong en oud. Er zijn geen leeftijd restricties. Bij voorgaande events waren er deelnemers tussen de 13 jaar oud en + 40 jaar en zelfs nog ouder. Waar het om gaat is dat we als mensen, jong en oud, allemaal van elkaar kunnen leren. Juist als we ons openstellen voor anderen ontstaan er mooie dingen. Wanneer we groepsopdrachten doen dan wordt je ingedeeld met leeftijdsgenoten. Dus er is altijd ruimte voor jouw verhaal!

Het maakt hierbij ook niet uit welke eetstoornis jij hebt of wat je gewicht is. Wel is het belangrijk dat jij fit, energiek en gezond genoeg bent om deel te nemen en dat je jouw eigen gezondheid niet in gevaar brengt. Mocht je hier niet zeker van zijn neem dan eerst contact op met je eigen huisarts of stuur een e-mail naar ons om te overleggen: info@isapower.nl

We houden rekening met jouw eetprobleem, uitdagingen en mentale en sociale ontwikkelingsproces. Tijdens het drie daags event zijn er ervaringsdeskundige coaches en therapeuten aanwezig.

VOORWAARDEN VOOR DEELNAME

1. Je hebt er zin in!
* Je bent leergierig en enthousiast! 
* Je kijkt ernaar uit om lotgenoten te ontmoeten. 

2. Je hebt je eetstoornis onder 'controle'!
* Je wilt je in de groep graag netjes gedragen.
* Je vertoont geen gevaarlijk compensatie gedrag.

3. Je kunt (redelijk) goed mee eten!
* Je eet ontbijt, lunch en diner mee met de groep.
* We houden rekening met allergieën/vegetariërs/veganisten. 

4. Je voelt je fit genoeg om mee te doen!
* Twijfel je of je fit en energiek genoeg bent?
* Vraag je huisarts of het verantwoord is om deel te nemen.
* In sommige gevallen is een doktersverklaring verplicht.


# Twijfel je?
Twijfel je over het feit of je wel kan deelnemen neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag met jou mee naar wat de mogelijkheden zijn. Klik hier voor het volledige programma!

Chat with us