Henriette Smit

Henriette Smit eetstoornis coach www.isa-power.nl
 

Henriëtte de Man

Coach ISA Power
Praktijkruimte in Veenendaal

Eerlijk, liefdevol, confronterend en doortastend

Passie is voor mij het sleutelwoord, als ik ergens voor ga, dan kan er 200% inzet verwacht worden. Ik doe wat ik leuk vind en dat doe ik veel. 

Vanaf ongeveer mijn 12e heb ik een eetstoornis gehad en toen ik 19 was heb ik echt definitief afscheid kunnen nemen hiervan. Hiertussen ging het met ups en downs. In de periode van mijn eetstoornis wist ik al zeker dat ik er ‘iets’ mee wilde doen, alleen was ik er nog niet klaar voor. Ik stond klaar om iedereen te helpen die ergens mee worstelde, vooral op het gebied van eetproblemen, maar zocht daarmee de triggers op en vergat voor mijzelf te zorgen. Tot ik tijdens mijn MBO wakker ben geschud. Zo ging ik er nooit komen! Ik besloot aan mijzelf te gaan werken en automatisch volgde het eten.

Stapje voor stapje leerde ik weer van mijzelf te houden en kreeg ik meer zelfvertrouwen.

Ik heb geleerd dat mijn eetstoornis een hele nuttige functie heeft gehad, het heeft mij een hele moeilijke periode helpen overleven, maar toen ik hem niet meer nodig had, zat hij al te diep, was ik verweven met mijn eetgestoorde gedachtegang. Pas toen ik leerde om mijn eetstoornis te bedanken kon ik het echt los gaan laten, toen ik mijzelf erkenning gaf voor pijn uit mijn verleden en mijn onzekerheid minder werd kon ik gaan groeien. Kon ik mijzelf krachtiger neerzetten, durfde ik mijn dromen achterna te gaan.

In 2017 ben ik getrouwd met mijn fantastische man, André. Samen gaan wij graag wandelen of bank hangen. Ik heb geleerd om mijn eigen ervaring op een professionele manier in te zetten en bied mijzelf aan als inspiratiebron, motivator en wil ik onvoorwaardelijke liefde geven. Ik ben dankbaar voor alle kansen en leermomenten die ik heb gehad en ben benieuwd wat de rest van mijn leven voor mij in petto heeft!

Henriette’s Expertise

  • Anorexia, Orthorexia,  Boulimia, BED, NAO
  • Motiverende gespreksvoering
  • Systeem/ contextueel werken

Henriette's Certificaten & Diploma’s

  • Maatschappelijke zorg niveau 4 (MBO)
  • Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (HBO)
  • GGZ-agoog

Zoek je een coach in de regio Veenendaal? Plan een gratis intake gesprek met mij in.