E-book voor Sportprofessionals

Eetstoornissen in de sport

Eetstoornissen en de combinatie met fanatiek sporten komt vaak voor, maar worden niet altijd herkend door professionals. Sommige professionals hebben echter nog weinig ervaring met eetstoornissen. Als sport professional zullen we moeten samenwerken om mensen met een eetstoornis zo goed mogelijk te ondersteunen.

Dit gratis e-magazine zal menig fysiotherapeuten, krachttrainers, personal trainers, sportartsen, diëtisten, psychologen en psychiaters inspireren om meer informatie te gaan delen. 

#fitgirl #fitboy #rawfood #self-love #workout

Sport manual eetstoornissen www.isa-power.nl

PLAATS JOUW GRATIS BESTELLING NU ...

Vul hier je naam in
* Optioneel

Wat doe je als je denkt dat jouw klant een eetstoornis heeft of aan het ontwikkelen is?

Dit Sport Manual 'Herken jij een eetstoornis?' is speciaal geschreven voor sportprofessionals. Voor mensen die andere willen begeleiden op het gebeid van sport, gezondheid en (weer) fit worden en/of blijven. 

Laat deze handleiding jou inspireren. Neem eruit mee wat je mee wilt nemen. Ik ben hier niet om jou de les te lezen, maar wel om je ogen te openen en op een nieuwe manier naar jezelf en het sportgedrag van jouw klant te leren kijken. Wie weet ben jij in staat hét verschil te maken.

In dit boek zal ik je uitdagen om jouw klant te begeleiden naar een betere gezondheid, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik had gewild dat ik vroeger iemand had gehad zoals jij, iemand die had beseft dat ik een eetstoornis had. Iemand die het lef had gehad om mij te ondersteunen en liefdevol had geconfronteerd met de consequenties van mijn sportgedrag.

Inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik mijn eetstoornis overwonnen heb.

Veel leesplezier,

Isabelle Plasmeijer
Oprichter ISA Power

Isabelle weet de vinger op de zere plek te leggen. Ze omschrijft precies wat zich afspeelt op onze werkvloer. Na het lezen van dit e-book kan ik zeer zeker een verschil maken in de wereld van mijn cliënten. Er zijn veel mensen die stiekem doorslaan op het gebied van sport & gezonde lifestyle!
— Ton, Personal Trainer
Tijdens een van mijn Bootcamp lessen viel er iemand flauw. Ik had nooit gedacht dat dit een dame was met een eetstoornis. Een eetstoornis zie je dus niet altijd, daar ben ik nu wel achter na het lezen van dit e-book. Ik weet nu veel beter waar ik op moet letten. Maar ook wat ik kan zeggen tegen iemand.”
— Mike - Bootcamp Trainer
Chat with us