Esther Doornewaard

Esther Doornewaard eetstoornis coach www.isa-power.nl
 

Esther Doornewaard

Coach ISA Power
Praktijkruimte: Druten, vlakbij Nijmegen

Vertrouwen, verbinding, direct & met humor

“Het is allemaal niet zo erg, want je ziet, of merkt het toch niet aan me. Het komt vast wel weer goed en ik stel me gewoon aan.” Het was natuurlijk niet goed. Een aandoening hebben was zwak en dat zijn zaken om te verbergen, want in een wereld met zoveel competitie mag en kan ik niet kwetsbaar en imperfect zijn. Ik sprak daarom nooit over mijn eetproblemen met anderen. Mijn levensstijl bestond met name uit hard werken, vallen, snel weer opstaan, doorgaan en klaarstaan voor anderen. Ik ‘vergat’ om met compassie naar mijzelf en mijn schaduwzijdes te kijken. Op deze ‘harde’ manier keek ik ook naar anderen.

Door weer te gaan dansen en letterlijk in de spiegel naar mijzelf te kijken, leerde ik om mezelf te zien voor wie ik werkelijk ben en ik ben trots op de route die ik daarbij aflegde en de hulp die ik daarbij onderweg vroeg, kreeg en toeliet. Nu koester ik het vermogen om kracht te putten uit mijn kwetsbaarheid, omdat ik ook zie dat deze schoonheid ons verbindt met elkaar. In de essentie zijn we elkaars spiegel en wie kwetsbaar durft te zijn, toont leiderschap en neemt werkelijke verantwoording. Als ik het kan, dan kunnen anderen het ook. Compassie was mijn sleutelwoord voor genezing, in combinatie met mijn onvoorwaardelijke liefde voor mensen.

In mijn coaching staat vertrouwen voorop. Een veilige omgeving betekent voor mij dat je kunt zijn wie je bent, dat je jezelf kunt uitspreken, zonder te veroordelen, in respect met elkaar en met behoud van elkaars grenzen. Ik kan confronterend en soms direct zijn, wanneer dat nodig is, maar altijd in liefde en in verbinding met elkaar. Gelukkig en zelfverzekerd in het leven staan en een plek (durven) innemen, dat is wat ik mensen mee wil geven. Ik wil niet alleen weten hoe de coping-mechanismen tot stand zijn gekomen, wanneer vertrouwde negatieve patronen weer terugkomen, maar ik wil ook weten wat iemand zijn passie is en waar iemand gelukkig van wordt. 

Kortom; ik wil je leren kennen en samen een route vinden naar geluk en genezing. Een route die bij jou past.

 

Esther’s Specialismen

  • Communicatietrainingen

  • Buiten de kaders denken

  • Interventies

  • Openbaar spreken & dramadisciplines

Esther heeft ervaring met;

  • ADHD/ADD/ASS

  • Hoogbegaafd/hooggevoelig

  • Faalangst

  • Burn-out

  • Depressie

Zoek je een coach in de regio Druten? Plan een intake gesprek met mij in. 

 
 
Chat with us