Emotional Release Massaging (ERM)

Lianne Blacquière - Masseur en ervaringsdeskundige coach ISA Power

Lianne Blacquière - Masseur en ervaringsdeskundige coach ISA Power

Dit is een ontspanningsmassage die je nog niet eerder hebt gehad. Een goede ontspanningsmassage zorgt ervoor dat je lichaam zich ontspant en als er daarnaast ook nog aandacht word besteed aan het ontspannen van de geest, dan spreekt men van 'emotional release massages', en dat is wat wij hier doen! Gedurende de massage ligt de nadruk niet zo zeer op het masseren van je spieren, ofwel de lichamelijke ontspanning, maar meer op geestelijke ontspanning. Zodoende word je tijdens de massage begeleid door een muziek en een (audio) geleide meditatie ingesproken door Isabelle Plasmeijer.

Het doel van de massage is.. 

  • Lichamelijke blokkades opheffen
  • Het lichaam eren voor wat hetgeen wat het voor je doet 
  • Zorgen voor een goede hartcoherentie en ademhaling
  • Saboterende gedachtes, die je niet dienen, loslaten  
  • Van top tot teen algehele ontspanning ervaren

Onze masseur

De massages worden gegeven door onze Ervaringsdeskundige Coach Lianne, tevens professioneel masseur van beroep. Ben je nieuwsgierig en heb je specifieke vragen voor Lianne? Mail Lianne via: lianne@isapower.nl

De kracht van aanraking

Het kan lastig zijn om aangeraakt te worden als je moeite hebt met je lichaam, maar niets is zo verkwikkend als het accepteren van aanraking. Het brengt je tot rust en in contact met jouw gevoel. Het is juist die weerstand die we voelen waar we doorheen moeten om te groeien en weer te leren houden van ons lichaam.   

Waar?

De massages worden vanaf onze hoofdlocatie in Amsterdam aangeboden. Tijdens de massage mag je ervoor kiezen om een legging en top/t-shirt aan te houden. 
 

Chat with us