Ellen Roetgerink

Ellen Roetgerink www.isa-power.nl
 

Ellen Roetgerink

Ervaringsdeskundige Coach regio Oldenzaal

Eerlijk, liefdevol, confronterend en doortastend

We kennen het denk ik allemaal wel; je af en toe eens onzeker, nutteloos, dik, zwak, lelijk, depressief, moe etc te voelen! Als het bij af en toe blijft is het allemaal heel menselijk. Maar wanneer dit elke week/ dag is, spoken er veel gedachtes door je hoofd die jou het leven veel zwaarder maken, dan nodig! 

Ik kan me nog goed herinneren hoe die dagen er toen voor mij uitzagen. Ik was onzeker, nutteloos, dik, zwak, lelijk, depressief en moe, er zat een monster in mij die mij niet meer liet genieten van de leuke dingen in het leven en ik mezelf constant moest straffen omdat ik niet goed genoeg was.  

Mijn anorexia/ boulimia gaf mij zekerheid en vertrouwen, iets waar ik heel blij mee was. Dit eetpatroon kon ik heel goed volhouden en daar was ik erg trots op, totdat ik op het bepaald moment dacht van “Hoe kan het nou dat ik hier zo trots op ben, terwijl ik dit met niemand deel en het voor mij een groot geheim was geworden”.

Mijn key was: leren praten over gevoelens en delen met de therapeuten of mensen om je heen. 

Graag zal ik mensen met een eetstoornis willen begeleiden, omdat ik mijn ervaring kan delen, graag met mensen werk en inzicht geven dat er zoveel meer is dan de eetstoornis.

“Als je wat wilt bereiken in je leven moet je goed voor jezelf zorgen, anders blijven je dromen ver weg en zit je altijd gevangen in die nare gedachten”

Ellen's Expertise:

- Eetstoornissen
- Lifestyle
- Topsport coaching
- Ervaringsdeskundige
- Gewichtsconsulent
- Pilates

Ellen's Certificaten en diploma’s:

- Marketing en communicatie (Johan Cruyff)
- Topsport coaching (JCC)
- Gewichtconsulent (LOI)