Hoe raak jij in je flow?

Ken jij dat gevoel van pure euforie,                                                                 dat elke cel van je lichaam bruist van geluk?

Alles loopt gesmeerd, je stapt ‘s ochtends uit bed met een lach op je gezicht. Met het verkeerde been uit bed stappen, wat is dat? File nog nooit van gehoord. Oww je bedoeld die auto’s die een lange rij vormen voor mij, ach dan gaat de radio gewoon hard aan en zing ik hard mee met de liedjes die voorbij komen, en bel ik op dat ik wat later ben omdat de zangles is uitgelopen. Je bent vol positieve energie en voelt je kiplekker, mensen zien het aan je en zeggen “Goh wat straal jij de laatste tijd!” Die kilo’s op je buik en heup, die eigenlijk altijd in de weg zaten, zijn gewoon heel sexy en vullen toch eigenlijk wel heel mooi mijn broek en strakke t-shirt. Het leven lacht je toe, geen vuiltje aan de lucht. Je hebt gewoon geen enkele reden tot klagen, alleen dat woord al ‘klagen’ wie heeft dat in godsnaam uitgevonden? Je baan of studie en je relatie, alles gaat werkelijk goed! Je bent in je flow…….. het is een beetje te vergelijken met het gevoel wat je hebt als je net verliefd bent en zoveel energie hebt dat je er gewoon niet van kan slapen. Van binnen bruis je, net als een goede champagne! Zulke mensen kom ik weleens tegen en dan denk ik: Doe niet zo ‘hyper’. Jij hebt makkelijk praten ‘blije gup’ zeker niets meegemaakt in het leven! Hun enthousiasme vermoeid me. Ze roepen heel de tijd hoe mooi het leven wel niet is en af en toe krijg je van die ‘tjakka’ kreten om je oren. Bah denk ik dan!

Schermafbeelding 2013-12-24 om 14.47.02.png

Maar in mijn eigen leven loopt de laatste tijd ook alles gesmeerd. Ik doe wat ik leuk vind, ik kan mensen coachen vanuit mijn eigen ervaring, ik eet gezonder, ik sport elke week en ik ga regelmatig naar de sauna om te ontspannen. Ik ben fitter en zit vol positieve energie. Ja ik zing, met een valse stem weliswaar, ook weleens mee met de nummers op de radio als ik met mijn auto achteraan in die lange rij van auto’s sta. Het zijn meerdere factoren die er toe bijdragen dat je in je flow kunt komen. In je flow zijn betekend dat je totaal vol overgave en betrokkenheid opgaat in je bezigheden. Je voelt energie en je geniet intens, je weet het zeker "Dit is mijn passie, dit voelt goed". In je flow zijn heeft echt zijn voordelen, je straalt als een bloem die net is open geklapt en je bent  aantrekkelijker. Ik betrapte mijzelf er laatst zelf ook op dat ik tegen een vriendin motiverende ‘tjakka’ kreten riep, ikzelf ben dus ook ‘hyper’ de pieper! Het is een gevoel van pure euforie, net alsof er pure chocolade door je aderen stroomt! Heerlijk!

Heb jij een verhaal wat je graag wilt delen, e-mail je artikel dan naar info@isapower.nl

Klik hier: gratis kennismakingsgesprek of personal coachingHeb jij het zelfhulpboek van Isabelle al gelezen?

Meer inspiratie nodig? Lees dan ook de andere verhalen:
- De 10 weetjes over eten!
Hoe word je de beste versie van jezelf?
- Hoe eet je jezelf gelukkig en vitaal?
- Leren hoe je overal SCHIJT aan kan hebben?
- Ben jij hoog sensitief of heb je super power?
- Tips om lichaam en geest in balans te krijgen!
- Een gezond gewicht en toch een eetstoornis?
- Hoe groot is je verlangen om jezelf te zijn?
Een dag uit mijn eetstoornis (door Tessa)
- Drunkorexia - de alcoholische eetstoornis. Bestaat het echt?
- Fall in love - leren eten zonder schuldgevoel.
- Wat vergoed de zorgverzekeraar bij eetstoornissen?
- Kun je iets willen? Of wil je het dan al?
- Wat is nu eigenlijke het ideale schoonheidsideaal?
- Is een eetstoornis alleen een vrouwending? 
- Een eetstoornis kan werkelijk iedereen overkomen, of toch niet? 
- Waar verlang jij werkelijk naar?
- Als olifanten konden vliegen dan .....
- Wat doe jij met tegenwind in je leven?
- Hoe raak je in je flow?
- Waarom zou je veranderen?

CHECK IT OUT:
In onze events agenda vind je alle leuke workshops, event, lezingen voor jou en je omgeving. Kijk meteen of er iets tussen zit wat je leuk lijkt. Ben jij het volgende (B)EAT IT Camp?