Danique van der Ven

Danique van der Ven eetstoornis coach www.isa-power.nl
 

Danique van der Ven

Coach ISA Power
Praktijkruimte in Roosendaal

Eerlijk, liefdevol, confronterend en positief

In mijn puberteit heb ik geworsteld met een eetstoornis. Ik was ongelukkig met mezelf en het leven. Jarenlang stond mijn leven in het teken van eten. De eetstoornis had niet alleen invloed op mij, maar ook op mijn ouders. Het was hierdoor niet leuk in huis. Alles draaide om de eetstoornis. Samen zijn we opzoek gegaan naar de juiste hulp, maar dat bleek nog een hele klus. Niemand leek mij echt te begrijpen of te kunnen helpen. Hoe moesten we verder?

Uiteindelijk ben ik bij de juiste therapeut terecht gekomen. Deze therapeut durfde mij te confronteren met mijn gedrag. Ik kon me niet langer meer verschuilen achter de eetstoornis en begon aan mezelf te werken. Ik ben leren praten over mijn emoties en gedachtes. Ook heb ik geleerd hoe ik om hulp kan vragen. Dat maakt mij niet zwak, maar juist sterk. Ik nam de verantwoordelijkheid over mijn eigen leven en kwam hierdoor sterker in het leven te staan.

Ik weet waar jij doorheen gaat. De strijd die jij voert, heb ik gestreden. De kennis en ervaring die ik heb, wil ik graag met jou delen, zodat ook jij het leven kan leiden dat jij graag wilt, zónder eetstoornis.

Danique’s Expertise

  • Anorexia nervosa, boulimia nervosa, eetbuien, emotie-eten

  • Depressie

  • Misbruik

  • Verslavingen

Danique's Certificaten & Diploma’s

  • HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

Zoek je een coach in de regio Roosendaal? Plan dan een intake gesprek met mij in. 

 
 
Chat with us